Staat Charleroi een nachtmerrie te wachten op het veld van OHL Women?

Sport | Het wordt een clash der extremen komend weekend in de Lotto Super League. Leider van de competitie OHL Women staat tegenover een van de ploegen onderaan het klassement: Sporting Charleroi.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De zevende speeldag van de Lotto Super League gaat vrijdag om 20u30 van start met Standard Femina dat afzakt naar het veld van KAA Gent Ladies. De Luikse dames zullen op zoek zijn naar een doorstart na de nederlaag van twee weken geleden op verplaatsing bij OHL Women. De Gentse vrouwen zijn dan weer op dreef met twee opeenvolgende overwinningen. Zij zullen er alles aan doen om dat goede elan verder te zetten.

Zaterdag om 13u30 ontvangt OHL Women Sporting Charleroi, dat momenteel worstelt op de negende plaats. Zij konden nog geen enkele keer winnen. Voor OHL zou het een mooie kans moeten zijn om hun leidersplaats te verstevigen. Die namiddag ontvangt Zulte Waregem Club YLA en om 19u is het aan RSCA Women om KRC Genk Ladies te ontvangen. Dat zou een van de spannendste clashes van deze speeldag kunnen worden. Op hetzelfde moment speelt KV Mechelen Dames op eigen veld tegen FC Femina White Star Woluwe.

Het programma van speeldag 7 in de Lotto Super League:

Vrijdag 20 oktober

  • KAA Gent Ladies - Standard Femina om 20u30

Zaterdag 21 oktober

Volg de Lotto Super League het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Pro League, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top