‘Bolt’ en andere filmtips waarin dieren superhelden zijn

Films | Het is vandaag al 15 jaar geleden dat Walt Disney Animation Studios de film ‘Bolt’ op de wereld losliet, een van de films die de animatiestudio nieuw leven inblies. In de film volgen we een puppy die ervan overtuigd is dat hij superkrachten heeft, en wordt uiteindelijk ook echt een held. Het is lang niet de eerste keer dat dieren de rol van superheld kregen in films. Pickx somt enkele favoriete voorbeelden op.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bolt

Bolt is de ster van een televisieserie samen met zijn baasje, de twaalfjarige Penny. De makers van het programma laten hem in de waan dat de fictieve wereld van de serie echt is, dus wanneer een aflevering op een cliffhanger eindigt, waarin Penny ontvoerd wordt, besluit Bolt in het echt een reddingsactie te ondernemen. Hij ontsnapt uit de studio waar hij al jarenlang in gevangen zat, en moet in de buitenwereld zien om te gaan met het feit dat hij niet de superheld is die hij dacht te zijn, maar dat hij wel nog steeds een betekenisvolle impact kan hebben.

Ontdek ‘Bolt’ op Disney+, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

DC League of Super-Pets

Krypto de Superhond en Superman zijn twee handen op één buik. Ze beschikken allebei over superkrachten en wenden die aan om de misdaad in Metropolis te bestrijden. Maar op een dag worden Superman en de leden van de Justice League ontvoerd en moet Krypto een plan bedenken om zijn baasje te redden. Hij leert een bende dieren uit het asiel kennen en leert ze om om te gaan met hun nieuwe superkrachten. Samen willen ze Superman en zijn vrienden terugvinden en bevrijden. Met stemmen van Dwayne Johnson, Kevin Hart, Kate McKinnon, Natasha Lyonne, Keanu Reeves en John Krasinski.

Teenage Mutant Ninja Turtles

Zoals de titel doet vermoeden, zijn de Ninja Turtles vier gemuteerde schildpadden die erg goed zijn gevechtskunsten en vanuit hun geheime schuiplaats in de riolen de wereld redden. Hun verhaal is al meermaals naar het grote en het kleine scherm gebracht in films waar het hele gezin van kan genieten, maar de Turtles ontstonden in een stripreeks die niet geschikt was voor kinderen. Tegenwoordig zijn ze echter kleurrijke superhelden die niet verlegen zijn om een oneliner of een pizzafeestje en die talloze avonturen beleven.

‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem’ is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top