Standard Fémina zet OHL Women onder druk met zege op Genk

Sport |

Op de tiende speeldag van de Lotto Super League staat een duel op het programma tussen KRC Genk Ladies en Standard Fémina, dat nu nog maar drie punten achter staat op OHL Women.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag om 20u30 treffen F.C. Femina White Star en Sporting Charleroi elkaar onderaan de ranglijst van de Lotto Super League. De twee ploegen delen momenteel de laatste plaats, met elk slechts drie punten op de teller. Welke van de twee ploegen kan zichzelf weer wat ademruimte geven op speeldag tien?

Derde overwinning op rij voor Standard?

Standard Fémina profiteerde van de eerste nederlaag van het seizoen voor OHL Women bij Club YLA, en kwam daardoor vorige week tot op drie punten van de koplopers. Aanstaande zaterdag om 13u30 kunnen de Luikenaren, die twee wedstrijden op rij hebben gewonnen, de koppositie overnemen van Leuven als ze winnen bij KRC Genk Ladies. Om 19u volgt wel meteen ook de wedstrijd van OHL Women tegen Zulte Waregem, dus OHL kan met een overwinning die avond gewoon op voorsprong blijven.

Ondertussen ontvangt RSCA Women de KAA Gent Ladies, die evenveel punten hebben als de Brusselse ploeg. Ook Club YLA staat op gelijke hoogte met KV Mechelen.

Speeldag 10 in de Lotto Super League:

Vrijdag 24 november

  • C. Femina White Star - Sporting Charleroi (20u30)

Zaterdag 25 november

Volg de Lotto Super League het hele seizoen op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top