Pickx festivaltip: Dua Lipa op Rock Werchter 2024

Muziek | Eindelijk! Deze week wordt Werchter weer omgetoverd tot het epicentrum van het muzieklandschap. Van de grootste headliners tot een aantal frisse te ontdekken acts, tussen 4 en 7 juli doet Rock Werchter onze hartslag naar goede gewoonte weer de hoogte in schieten. Op de line-up prijken opnieuw een honderdtal indrukwekkende acts, waardoor het wederom moeilijk is om een planning te maken. Onze tip? Dua Lipa!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Brits-Albanese popster was de laatste jaren niet meer weg te denken uit de wereld van de popmuziek. Met “Be The One” en “Hotter Than Hell” wist ze haar eerste hitjes te scoren, maar de grootste hit van daar debuutalbum werd uiteindelijk “New Rules”. Aanstekelijke nummers die voor een glimlach zorgden leken meteen het handelsmerk van Dua Lipa en samenwerkingen met grote namen als Calvin Harris, Mark Ronson en Diplo leken een logisch vervolg.

Tijdens de coronaperiode werd de artieste nog populairder en schopte Future Nostalgia het tot een van dé corona-albums, deels dankzij de spectaculaire livestream waarin het album werd voorgesteld. Het album werd in zijn volledigheid geremixt met veel gastbijdragen en enkele nieuwe nummers (waaronder eentje met Angèle) zorgde ervoor dat Dua Lipa haar momentum niet verloor. Het Sportpaleis liep tweemaal volledig vol voor een met hits gevulde show en veel glitter en glamour.


Recentelijk bracht Dua Lipa haar derde langspeler uit en die is opvallend minder hitgevoelig dan de voorgangers. Desondanks staan er wel enkele toffe nummers op de plaat, waarvoor ze trouwens samenwerkte met Kevin Parker die we ook wel als Tame Impala kennen. Tijdens haar concerten de afgelopen weken worden die nieuwe nummers echter gecombineerd met een groot arsenaal aan hits, dansers en diverse outfits. Sfeer gegarandeerd dus!

Join the party op zaterdag 6 juli tussen 23:30 en 1:00 en sluit samen de voorlaatste dag van Rock Werchter af!

Beleef Rock Werchter live vanop de eerste rij dankzij Pickx via deze link. Bekijk de hoogtepunten van het festival in de Proximus VOD-catalogus.


Geschreven door Dansende Beren

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top