Nieuw in de VOD-catalogus in augustus: van jeugdfilms tot horror

Films | Deze zomer vind je heel wat nieuw kijkvoer in de VOD-catalogus van Proximus. Van de jonge fantasierijke kijker tot de muziekliefhebber en de horrorfan: er is voor elk wat wils. Een overzicht.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Blue & Co

John Krasinski (‘The Office’, ‘A Quiet Place’) verzamelde een onbetwiste topcast voor deze deels geacteerde, deels geanimeerde jeugdfilm die hij zelf schreef en regisseerde. Ryan Reynolds, Steve Carell, Emily Blunt, Phoebe Waller-Bridge en Awkwafina zijn slechts enkele van de gezichten en stemmen die erin te zien en te horen zijn.

In ‘Blue & Co’ ontdekt een meisje dat ze niet alleen haar eigen denkbeeldige vriendjes kan zien, maar ook die van anderen. Met dat unieke talent besluit ze te proberen om vergeten fantasievriendjes weer samen te brengen met de kinderen die hen ooit bedachten.

‘Blue & Co’ is beschikbaar vanaf 29 juli in de Proximus VOD-catalogus.

Tarot

Niets beter in de zomer dan een heerlijke horrorfilm. Als je die mening deelt, is ‘Tarot’ een ideale filmtip voor jou. Daarin volgen we een groep studievrienden die met tarotkaarten spelen om hun toekomst te achterhalen. Maar daarbij negeren ze een belangrijke regel: gebruik nooit de kaarten van een ander. Ongewild laten ze een kwaad ontsnappen dat in de kaarten opgesloten zat. Als een wrede speling van het lot krijgen ze een gruwelijke toekomst voorspeld waar ze krampachtig aan proberen te ontsnappen.

Deze horrorfilm, die netjes het stramien volgt van klassiekers in het genre, is niet de eerste die de mysterieuze tarotkaarten als uitgangspunt gebruikt en verkent zodoende geen geheel nieuw terrein, maar fans van horror zullen er een erg degelijke, entertainende en beangstigende brok aan hebben.

‘Tarot’ is beschikbaar vanaf 29 juli in de Proximus VOD-catalogus.

Back to Black

Het verhaal van zangeres Amy Winehouse is al meermaals verteld. Eerst in de tabloids, dan in documentaires en nu in de biopic ‘Back to Black’. En in tegenstelling tot de roddelpers die haar belaagde om haar steeds van haar slechtste kant te laten zien, zonder de onderliggende problematiek de nodige aandacht te geven, heeft deze nieuwe film een erg menselijke aanpak.

Actrice Marisa Abela (‘COBRA’) speelt de rol van de enorm getalenteerde zangeres die met haar sterke identiteit en doorleefde songs een gigantische ster wordt, maar die ten onder gaat aan relatieproblemen en verslavingen. Dat ze op de veel te jonge leeftijd van 27 overleed, weten we intussen maar al te goed. Deze film toont de omstandigheden die leidden tot haar greep naar verdovende middelen, maar ook haar strijdvaardigheid.

‘Back to Black’ is beschikbaar vanaf 24 augustus in de Proximus VOD-catalogus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top