Van avontuur tot romantiek: dit zijn de nieuwe titels op de streamingdiensten in augustus

Series | Op zoek naar liefde, op queeste om een stad te redden of op weg om de wereld te veranderen – op de streamingdiensten zijn slaan de helden alweer elk mogelijk pad in. Dit zijn onze streamingtips voor de maand augustus.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie

Spongebob Squarepants is, 25 jaar nadat hij voor de allereerste keer op de buis kwam, nog steeds een van de meest geliefde tekenfilmpersonages ter wereld. Doorheen de jaren verschenen er ook al drie langspeelfilms over de zeespons. In 2025 verwachten we een nieuwe film én een spin-off over Plankton, maar in augustus komt al de eerste spin-off op Netflix: ‘Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie’. Daarin wordt de aandacht uiteraard vooral gericht op Sandy, de Texaanse eekhoorn die dankzij een gesofisticeerd pak in Bikinibroek kan overleven.

In de nieuwe film is heel bikinibroek in gevaar nadat alle bewoners in één keer uit het water gehesen worden. Het is aan Sandy en Spongebob om de stad te redden, en je kan vast al raden dat het vooral Sandy is die het voortouw neemt.

Bekijk 'Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie' vanaf 2 augustus op Netflix. Ontdek hier hoe Netflix deel uitmaakt van je Pickx tv-abonnement

Emily in Paris – seizoen 4

Met de Olympische Spelen in volle gang is het maar logisch dat Netflix de lichtstad ook een bijzonder plekje wil geven. ‘Emily in Paris’ keert in augustus terug met een vierde seizoen. Dat is opgesplitst in twee delen van telkens vijf afleveringen. Op het tweede deel moeten we nog wachten tot 12 september.

Na het turbulente einde van het derde seizoen staat Emily opnieuw voor een aantal dilemma’s. Het huwelijk van Camille en Gabriel is in de soep gelopen. Betekent dat dat Emily en Gabriel eindelijk een item kunnen worden? Moeilijk, want Camille is blijkbaar zwanger. En dan is er ook nog Alfie, op wie Emily al sinds het begin een oogje heeft. Terwijl onze hoofdrolspeelster zich steeds meer thuis begint te voelen in haar nieuwe stad en haar carrière nieuwe hoogtes aanneemt, moet ze ook voorzichtig zijn om alles niet in één klap te verpesten.

Bekijk het vierde seizoen van 'Emily in Paris' vanaf 15 augustus op Netflix. Ontdek hier hoe Netflix deel uitmaakt van je Pickx tv-abonnement

Kingdom of the Planet of the Apes

Deze nieuwe sciencefictionfilm speelt zich maar liefst 300 na de gebeurtenissen van ‘War for the Planet of the Apes’ (2017) af. In ‘Kingdom of the Planet of the Apes’ is de maatschappij van de apen vervallen tot clans en leven mensen als holbewoners. Het praten zijn ze al verleerd. De apen leven eerder vredig naast elkaar, tot een nieuw tirannieke leider opstaat en macht vergaart. Het verhaal volgt Noa (Owen Teague), een jonge chimpanzee die een onverwachte vriendschap sluit met de vrouw Mae (Freya Allen). Hun reis samen zal de toekomst van zowel de apen als de mensen bepalen.

Deze film van regisseur Wes Ball (die de ‘Maze Runner’-trilogie maakte) is de vierde in de jongste rebootserie van ‘The Planet of the Apes’ en de tiende film in de hele franchise.

Bekijk 'Kingdom of the Planet of the Apes' vanaf 1 augustus op Disney+. Ontdek hier hoe Disney+ deel uitmaakt van je Pickx tv-abonnement

FBoy Island

Jani Kazaltzis en Gwen van Poorten zijn de gezichten van dit nieuwe dating-/spelprogramma op een tropisch eiland. Drie jonge vrouwen beginnen aan een avontuur in de hoop de ware liefde te leren kennen. Ze worden vergezeld door een groep mannen, maar niet al die mannen hebben hetzelfde doel. Sommigen van hen zijn de “nice guys” die ook op zoek zijn naar liefde. Anderen zijn de zelfverklaarde “Fboys”, die enkel uit zijn op de prijzenpot. Het is aan de vrouwen (én aan de mannen, want ook zij weten niet wie wie is) om het onderscheid te maken en de juiste keuzes te maken.

Bekijk 'FBoy Island' vanaf 15 augustus op Streamz! Ontdek hier hoe je jouw Streamz-account via Pickx activeert.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top