Spannende thrillers en verfilmde kinderboeken in de tv-optie Pickx Mix

Series | In augustus valt voor Proximus-abonnees met de tv-optie Pickx Mix heel wat te ontdekken. Van een (fictief) onderzoek naar de Japanse maffia tot een (waargebeurde) blik op de geschiedenis van Disney. Deze titels mag je niet missen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Tokyo Vice – seizoen 2

De gelauwerde misdaadserie ‘Tokyo Vice’ volgt ook in het tweede seizoen de onderzoeken van Jake Adelstein (een rol voor Ansel Elgort), een Amerikaanse journalist die voor een Japanse krant werkt. Het verhaal is gebaseerd op de memoires van de echte Adelstein, zij het met toevoeging van heel wat dichterlijke vrijheid. Adelstein wil schrijven over de criminele onderbuik van Tokio, maar zijn krant houdt hem steeds tegen.

In deze tweede reeks volgt Adelstein twee afzonderlijke verhalen, waarvan hij merkt dat ze toch meer met elkaar te maken hebben dan hij eerst dacht. Jake moet alles op het spel zetten om een groot complot aan het licht te brengen.

Ontdek het tweede seizoen van ‘Tokyo Vice’ vanaf 15 augustus elke donderdag om 20u35 op STAR Channel, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix.

The Famous Five

De kinderboeken van Enid Blyton zijn een waar begrip in het Verenigd Koninkrijk. Haar bekendste reeks is ‘The Famous Five’, in ons land tussen 1942 en 1963 verschenen onder de naam ‘De Vijf’. Er is al meermaals geprobeerd om deze iconische avonturenverhalen naar het scherm te vertalen. De nieuwe serie ‘The Famous Five’ plaatst ze in een moderne context. De bedenker van deze nieuwe esrie is niemand minder dan regisseur Nicolas Winding Refn, die vooral bekend is van films als ‘Drive’ en ‘Only God Forgives’.

Deze serie is echter een pak kindvriendelijker dan die films. De vijf avonturiers uit de titel worden gevangengenomen door een sluwe schatzoeker op een griezelig verlaten eiland, raken verstrikt in een duivels ingewikkelde missie van de geheime dienst en moeten in een race tegen de klok een ??mysterieus manuscript zien te vinden terwijl de oorlogsdreiging groot is. Vriendschap, fantasie en ouderwets plezier komen samen in deze schitterende verfilming.

Ontdek ‘The Famous Five’ vanaf 27 augustus op BBC First, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix.

How Disney Built America

Het Huis van de Muis is onlosmakelijk verbonden met de Amerikaanse droom. Iedereen die als kind de magische films van Disney zag, naar de themaparken ging of knuffels van Mickey had, draagt Disney voor de rest van diens leven mee. Maar de impact van het entertainmenthuis gaat verder dan alleen cultuur en nostalgie. Zo stond Disney bijvoorbeeld in voor technologische innovatie en sociale vooruitgang.

Deze documentaire schetst een nostalgisch beeld van de wereld van Walt Disney en het emperium dat hij op poten zette, de iconische personages, de hartverwarmende films, de revolutionaire marketingstrategieën en de ingenieurs die de parken mogelijk maakten. Nooit eerder geziene archiefbeelden, acteerwerk en interviews brengen de steile opkomst van Disney op unieke wijze in beeld.

Ontdek ‘How Disney Built America’ vanaf 30 augustus op History Channel, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top