Feest en spanning op Pickx+ in augustus

Series | Pickx+ staat in augustus niet alleen garant voor spannende televisie, maar laat je ook feestvieren in je huiskamer. Een overzicht van de shows en series die je de komende maand niet mag missen op Pickx+.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Onder Vuur

Het razend spannende ‘Onder Vuur’ volgt het reilen en zeilen van een groep brandweermannen en -vrouwen in een Oostendse kazerne. In het tweede seizoen zien we hoe de bemanning van Post Oosteroever in rouw is na het verlies van collega Vincent. Er zijn ook spanningen in het team aanwezig omdat er te weinig personeel is en het brandweerkorps zichzelf moet zien te redden met verouderde en beperkte middelen.

Verschillende leden zien de toekomst van hun brandweerkazerne daarom somber in en vermoeden dat er een fusie op til is met die andere rivaliserende brandweerkazerne, Post Centraal. Patrick weet voor zichzelf mogelijks een goede deal uit de brand te slepen en krijgt de kans om zijn oude functie te behouden, als er ooit een fusie zou komen. Dit kan enkel op voorwaarde dat hij een opstandige vissersfamilie ervan kan overtuigen dat het windmolenpark op zee een goede zaak is.

Bekijk het tweede seizoen van ‘Onder Vuur’ vanaf 1 augustus op Pickx+!

Antwerp Pride

Onder de noemer ‘Antwerp Pride TV’ brengt Proximus voor het eerst de Antwerp Pride Parade naar de Belgische televisie! Daarbij is er een bijzonder plaatsje vrijgehouden voor Jessy, die voor de gelegenheid de single ‘Love is Love’ schreef, een lied over inclusiviteit, liefde en acceptatie voor iedereen. De Pride Parade is op 10 augustus te zien op de zenders van Pickx, pickx.be en de Pickx-app.

Een dag later geniet je van de drag-film 'Carlotta', over een Australische transgender pionier. En ‘.doc’ staat op 29 juli in het kader van LGBTQIA+ met de documentaire ‘Not a Boy, Not a Girl’.

Bekijk ‘Antwerp Pride TV’ op 10 augustus op Pickx+!

Vlaanderen Muziekland

Vlaanderen Muziekland’ hult deze zomer opnieuw acht prachtige stadspleinen in een muzikale sfeer. Katja Retsin, Sverre Denis en Maksim Stojanac nodigen Vlaamse en internationale topartiesten uit om het beste van zichzelf te geven. In augustus staan Nieuwpoort, Malle, Geraardsbergen en Diest nog op het programma.

Verwacht je aan optredens van Stan Van Samang, Sandra Kim, The Starlings, Gio Kemper, Belle Perez, Jo Vally, Luc Steeno, Willy Sommers, Margriet Hermans en nog veel meer.

Bekijk ‘Vlaanderen Muziekland’ in augustus op Pickx+!

Tribal

Het departement van Federale Justitie probeert in deze spannende serie politiek gezicht te redden onder het masker van inclusie en samenwerking terwijl ze de controle overnemen van de Tribal Police Force die de vier Indiase reservaten die de stad omringen, bestuurt.

Interim Tribal Chief Samantha Woodburn (Jessica Matte) probeert politieke bureaucratie te overwinnen en moet zichzelf ook bewijzen tussen de oude-witte-jongens club van de Metro Police. Geduwd in een onbekende wereld, navigeert ze door politiek en procedure terwijl ze botst met haar nieuwe partner, Chuck “Buke” Bukansky (Brian Markinson), een ervaren maar afgebroken Metro Police detective.

Bekijk ‘Tribal’ vanaf 13 augustus op Pickx+!

Nog niet geabonneerd op Pickx+? Ontdek hier het volledige aanbod en hoe je toegang krijgt.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top