Talkshow ‘Café Congé’ houdt de vinger aan de pols van de zomeractualiteit

Series |

Vanaf vanavond brengen Cath Luyten, Joris Hessels, James Cooke, Tine Embrechts en Dennis Xhaët het ultieme vakantiegevoel naar het scherm. Het gloednieuwe praatprogramma van Play4, ‘Café Congé’, loopt vijf weken lang en serveert de zomeractualiteit overgoten met een sausje van nostalgie en humor.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De eerste week bijt Cath Luyten de spits af om haar zomerse gasten van maandag tot en met donderdag te ontvangen in de studio van Café Congé in Play Zuid. Nadien ontvangen Joris Hessels, James Cooke, Tine Embrechts en Dennis Xhaët elke dag een andere bekende centrale gast.

Die centrale gast blikt terug op bijzondere zomerherinneringen, laat zijn/haar licht schijnen over de huidige zomerperiode en ontvouwt toekomstplannen. Het praatgezelschap wordt aangevuld met een figuur die de zomeractualiteit gekleurd heeft, en er komt ook nog een ‘Bekende Vlaming mét een agenda’ langs. Wat die raadselachtige omschrijving precies inhoudt, is nog een vraagteken.

De actualiteit wordt de rode draad, terwijl de afwisselende hosts elk hun eigen draai zullen geven aan de show. “Met Café Congé willen we ook tijdens de zomervakantie de vinger aan de pols houden bij wat er leeft in Vlaanderen en de wereld”, legt Cath Luyten uit. “We trakteren de kijker op een dosis heerlijke vakantievibes in combinatie met wat zomerse actualiteit.”

Zin om de zon naar je scherm te brengen? ‘Café Congé’ loopt nog tot 12 september van maandag tot en met donderdag, telkens vanaf 20 uur op Play4. Bekijk/Volg het op tv, in de Pickx app en op pickx.be.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top