Dit mag je verwachten in het vierde seizoen van ‘Emily in Paris’

Series |

‘Emily in Paris’ is vanaf donderdag 15 augustus terug met een vierde seizoen op Netflix. Wat kunnen we verwachten van deze nieuwe lading afleveringen?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Tot grote vreugde van haar fans keren de lotgevallen van Emily Cooper, nog steeds vertolkt door Lily Collins, vanaf 15 augustus terug op Netflix voor een vierde seizoen. Dat is verdeeld in twee helften van elk vijf afleveringen. Het tweede deel wordt in september verwacht.

Na een derde seizoen vol wendingen die veel vragen onbeantwoord lieten, pikken we de draad weer op. Emily wordt opnieuw met een aantal dilemma’s geconfronteerd. Het huwelijk van Camille en Gabriel is stukgelopen. Maakt dit de weg vrij voor Emily en Gabriel om eindelijk samen hun geluk in de liefde te beproeven? Moeilijk, want Camille is blijkbaar zwanger. En dan is er nog Alfie, op wie Emily al vanaf het begin een oogje heeft. Terwijl onze protagonist zich steeds meer thuis begint te voelen in haar nieuwe stad en haar carrière van de grond komt, moet ze ook oppassen om niet alles in één klap om zeep te helpen.

De verhalen spelen zich nu ook deels af buiten de lichtstad; zo maakt de ‘verfranste’ Amerikaanse een tripje naar Rome. “Emily heeft een druk reisschema”, legt seriebedenker Darren Star uit. “Van de Franse Alpen tot de piazza’s van Rome: kijkers zullen geweldige nieuwe plaatsen ontdekken door de ogen van Emily.”

Nieuwe gezichten

Wat de casting betreft zijn de personages die de serie tot zo’n succes hebben gemaakt natuurlijk weer van de partij, onder wie uiteraard Emily zelf, maar ook Alfie (Lucien Laviscount), Gabriel (Lucas Bravo), Mindy (Ashley Park), Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu), Camille (Camille Razat), Luc (Bruno Gouery) en Julien (Samuel Arnold).

Er maken ook een aantal nieuwe gezichten hun intrede. De Italiaanse acteurs Raoul Bova en Eugenio Franceschini kruipen in de huid van respectievelijk Giancarlo, een verleidelijke reclamemaker die ooit Sylvies leraar was, en Marcello, een sobere vent die eenvoud predikt. Houden zich ook op in de cast: de jonge Thalia Besson als Laurents dochter en de Britse acteur Rupert Everett, die een oude vriend van Sylvie speelt met een studio in Rome.

Het wachten is voorbij! Geniet vanaf 15 augustus van het vierde seizoen van ‘Emily in Paris’ op Netflix. Ontdek hier hoe Netflix deel uitmaakt van je Pickx tv-abonnement.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top