Nieuw op Disney+: ‘The Supremes at Earl’s All-You-Can-Eat’

Films | Vanaf vrijdag vind je op Disney+ de film ‘The Supremes at Earl’s All-You-Can-Eat’, de verfilming van de bestsellerroman van Edward Kelsey Moore over de onbreekbare vriendschap tussen drie Afro-Amerikaanse vrouwen. In de hoofdrollen zien we Aunjanue Ellis-Taylor, Sanaa Lathan en Uzo Aduba die ons door het verhaal van liefde, verlies en veerkracht gidsen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De film is gebaseerd op een verhaal van auteur Edward Kelsey Moore en geregisseerd door Tina Mabry (‘Mississippi Damned’, ‘Queen of the South’). De titel doet opzettelijk denken aan de beroemde Motown-groep die furore maakte in de jaren 60. Drie vrouwen, Odette, Barbara Jean en Clarice, groeiden samen op in een klein dorp in Indiana en zijn sindsdien aan de heup vergroeid. In ‘The Supremes at Earl’s All-You-Can-Eat’ volgen we hun pakkende kroniek.

Universele thema’s

Het plot is verre van een kabbelend verhaal over gewone mensenlevens. Deze film verkent op een intieme manier de menselijke dynamiek, ondersteund door subtiele regie en een beklijvende soundtrack. De film boeit met universele thema’s en een authentieke weergave van de uitdagingen waarmee Afro-Amerikaanse vrouwen doorheen de jaren te maken kregen.

Aunjanue Ellis-Taylor (Oscarnominatie voor beste vrouwelijke bijrol voor ‘King Richard’), Sanaa Lathan (‘Alien vs. Predator’) en Uzo Aduba (‘Orange is the New Black’) geven het verhaal nog een extra emotionele diepgang dankzij hun doorleefde acteerwerk. Het resultaat is een pakkende film over vriendschappen die tegen alle onheil bestand zijn. Een aanrader voor wie houdt van films over veerkracht, menselijkheid en solidariteit.

Bekijk ‘The Supremes at Earl’s All-You-Can-Eat’ vanaf vrijdag 23 augustus op Disney+. Ontdek hier hoe Disney+ deel uitmaakt van je Pickx tv-abonnement.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top