Nieuw op VRT 1: ‘De Goudvis’, Dieter en Kevin op zoek naar warme mensen

Films | Dieter Coppens en Kevin Van Den Bosch (beiden bekend van ‘Down The Road’) varen van de ene kant van Vlaanderen naar de andere. Hun bootje is zelfgemaakt en een plan of geld hebben ze niet, dus ze zijn afhankelijk van de goedheid van de mensen die ze toevallig tegenkomen. Dat is wat je te zien krijgt in het nieuwe programma ‘De Goudvis’.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Van Menen in West-Vlaanderen, tegen de grens met Frankrijk, tot in de Lommelse Sahara in Limburg, tegen de grens met Nederland. Dat is de tocht die Dieter Coppens en Kevin Van Den Bosch in tien dagen willen maken met hun zelf ontworpen boot, De Goudvis. Met de hulp van enkele bouwmakkers maakten ze het houten vlot uit gerecylcleerd materiaal, compleet met elektrische motoren en zonnepanelen.

Onderweg gaan Dieter en Kevin op zoek naar straffe verhalen, unieke avonturen en fijne mensen die hen willen helpen. Ze reizen namelijk zonder geld, dus ze zijn afhankelijk van de gastvrijheid en hulp van toevallige passanten. Eten of een bed verdienen ze door een wederdienst te doen.

Dieter en Kevin leerden elkaar kennen tijdens het eerste seizoen van ‘Down The Road’, waar Kevin meteen opviel als een charmante reiziger. Nadien gingen ze al twee keer samen op liftavontuur voor De Warmste Week. Voor het programma ‘Down The Sea’ trokken ze al met een tandem van Boutersem naar de kust – zowat het omgekeerde van de tocht die ze nu maken.

Volg de avonturen van Dieter en Kevin op de voet in ‘De Goudvis’, elke zondag om 19u55 op VRT 1.

Bekijk het op tv, in de Pickx app of op pickx.be!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top