Deze nagelnieuwe films zijn geland in de Proximus VOD Premium-catalogus

Films |

Kan of wil je niet naar de bioscoop? Geniet van de nieuwste filmreleases vanuit je luie zetel met onze Premium VOD-catalogus. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Fly Me To The Moon

NASA worstelt met een slecht imago en werft de gehaaide marketingexpert Kelly Jones (Scarlett Johansson) aan. Zij botst al snel met Cole Davis (Channing Tatum), de leider van het maanproject. Wanneer de Amerikaanse president niets minder dan een succesvolle maanmissie eist, moet Kelly uit voorzorg een nepversie van de maanlanding filmen.

Zin in romantiek met een sausje van historische fictie? ‘Fly Me To the Moon’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD Premium-catalogus.

Twisters

In de Amerikaanse staat Oklahoma woedt een reeks verwoestende stormen die snel aan kracht winnen en lokale gemeenschappen bedreigen. De staat rekruteert voormalig stormjager en wetenschapper Kate Cooper, die de supercellen moet proberen te verzwakken. Terwijl ze experimentele technologie uitprobeert, ontmoet Kate de charismatische social media stormjager Tyler Owens, die al snel een betrouwbare bondgenoot blijkt te zijn in de strijd tegen de ongenadige natuurkrachten.

Zin in een rampenfilm met een (letterlijke) twist? ‘Twisters’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD Premium-catalogus.

The Garfield Movie

Garfield - de beroemde binnenkat die luiheid tot een kunst verheven heeft, dol is op lasagne en een hekel heeft aan maandagen - treedt volledig uit zijn gepamperde comfort zone in deze animatieprent van regisseur Mark Dindal. Na het vinden van zijn vermiste vader Vic, een sjofele straatkat, moeten Garfield en zijn hondenvriend Odie hun luilekkerleventje on hold zetten om Vic te assisteren bij een even riskante als hilarische roofoverval.

De meest luie kat ter wereld zoals je hem nog nooit zag: ‘Garfield’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD Premium-catalogus.

The Watchers

Op het platteland in het westen van Ierland raakt Mina (Dakota Fanning), een kunstenares van in de twintig, verdwaald in de uitgestrekte, woeste wildernis. Ze vindt een slaapplaats bij drie vreemdelingen, waarna het gezelschap het doelwit wordt van een akelig en raadselachtig wezen dat door de nacht spookt.

Deze bovennatuurlijke horrorfilm, geregisseerd door de dochter van horrorspecialist M. Night Shyamalan, is gebaseerd op het boek van A. M. Shine uit 2021.

Jaag je graag rillingen over je ruggegraat? ‘The Watchers’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD Premium-catalogus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top