Dit is de topcast van miniserie ‘The Perfect Couple’ (Netflix)

Series | De nieuwe prestigieuze misdaadserie ‘The Perfect Couple’ wordt op donderdag 5 september gelanceerd op Netflix. Het verhaal speelt zich af in de high society van het eilandje Nantucket, waar een huwelijk op een nachtmerrie uitdraait. Dit zijn de grote namen die je in de miniserie aan het werk zal zien.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Perfect Couple’ volgt Amelia Sacks, die op het punt staat om in het huwelijksbootje te treden met Benji, de afgeborstelde telg van een steenrijke familie. Zijn moeder is Greer Garrison Winbury, een beroemde romanschrijfster die graag alle touwtjes in handen houdt. Ze wil dat het huwelijk helemaal perfect verloopt, maar wanneer een lijk aanspoelt op het strand, slaat de sfeer snel om. Champagne maakt plaats voor achterdocht, de feestdis voor een ondervragingsruimte. Het scenario is gebaseerd op de gelijknamige roman van bestsellerauteur Elin Hilderbrand, voor wie het eiland Nantucket een favoriete setting is. Regisseur van dienst is Susanne Bier (‘Bird Box’, ‘The Undoing’).

Ensemblecast

Bier verzamelde een ware topcast rond zich. Zo wordt de rol van Greer Garrison Winbury vertolkt door niemand minder dan Nicole Kidman, met wie de regisseur ook al samenwerkte voor ‘The Undoing’. Greer is een intrigerend personage met heel wat meer geheimen dan je eerst zou denken. Liev Schreiber (‘Ray Donovan’, ‘Asteroid City’) speelt Tag Winbury, de vader van de aanstaande bruidegom. Hij en Greer zijn al 30 jaar gelukkig getrouwd en wordt in de boeken van Hilderbrand “the Dash to her Dolly” genoemd.

De rol van Abby Winbury, de zwangere schoonzus van Benji, is voor Dakota Fanning (‘Man on Fire’, ‘I Am Sam’). Fanning en Bier stonden al samen op de set voor ‘The First Lady’. Abby is getrouwd met Thomas (Jack Reynor), die voor een komische noot zorgt in de serie.

De rol van Amelia Sacks, de aanstaande bruid die er financieel flink op vooruit kan gaan, wordt gespeeld door Eve Hewson (‘Bad Sisters’, ‘Behind Her Eyes’). Hoewel ze een schijnbaar perfect leventje tegemoet gaat, heeft ze heel wat twijfels over haar keuzes. Haar verloofde Benji wordt vertolkt door Billy Howle (‘The Serpent’). Hij is stapelgek op Amelia en heeft een gevoelig kantje. Hij is namelijk schilder in zijn vrije tijd.

Dan zijn er nog Merritt Monaco, gespeeld door Meghann Fahy (‘The White Lotus’), een influencer, beste vriendin en getuige van Amelia. Shooter Dival (Ishaan Khatter, bekend van ‘Pippa’ en ‘A Suitable Boy’) is een oude schoolmakker van Benji en zijn getuige. Sam Nivola, Isabelle Adjani, Michael Beach, Mia Isaac en Donna Lynne Champlin vervolledigen de ensemblecast.

Bekijk ‘The Perfect Couple’ vanaf 5 september op Netflix. Ontdek hier hoe Netflix deel uitmaakt van je Pickx tv-abonnement.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top