Kunnen de Rode Duivels eindelijk sportieve revanche nemen op hun zwarte beest?

Sport |

De tweede speeldag van de groepsfase van de Nations League start deze zondag. De Rode Duivels kijken maandag om 20u45 in het Parc OL hun nemesis in de ogen: Frankrijk.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een regelrecht zwart beest. Het WK 2018, de Nations League of, recenter, Euro 2024: telkens moesten de Rode Duivels de duimen leggen tegen Les Bleus. Zonder echt glansrijk voetbal op de mat te brengen, zetten de uitgekookte troepen van Didier Deschamps onze Belgen steeds een hak op weg naar eeuwige roem. Die vloek moet ooit stoppen.

Clash Nederland - Duitsland

Maandag om 20u45 krijgen de Rode Duivels een nieuwe kans om zich te revancheren voor alle recente nederlagen, op de tweede speeldag van de groepsfase van de Nations League. Kan een hertimmerd België eindelijk z’n gram halen?

In de andere wedstrijden van de dag neemt Italië het in dezelfde groep op tegen Israël. Een dag eerder ontmoeten Zwitserland en titelverdediger Spanje elkaar in Genève, terwijl het Portugal van Roberto Martinez Schotland ontvangt in Lissabon.

Dinsdag vindt in de Amsterdam Arena een kraker plaats tussen Nederland en Duitsland, twee hoofdrolspelers op het jongste Europees Kampioenschap. Engeland, vicekampioen op het jongste EK, speelt in League B en neemt het op speeldag 2 op tegen Finland.

Het programma van de tweede speeldag in de UEFA Nations League:

Zondag 8 september

Maandag 9 september

  • Frankrijk - België: om 20u25 op VTM
  • Italië - Israël: om 20u45 op DAZN 1

Dinsdag 10 september

  • Nederland - Duitsland: om 20u45 op DAZN 1
  • Engeland - Finland (League B): om 20u45 op DAZN 2

De landenteams komen weer in actie! Volg de wedstrijd Frankrijk - België, maandag om 20u45 uur op VTM, alsook de mooiste UEFA Nations League affiches op DAZN, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top