Antwerp en Union beiden op zoek naar de overwinning

Sport |

Helemaal bovenaan de affiche van de zevende speeldag van de Jupiler Pro League staat de clash tussen Royal Antwerp FC en Union Sint-Gillis, zondag om 13u30. Beide ploegen hebben nood aan een overwinning.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag om 20u45 maakt Standard Luik de verplaatsing naar het veld van de verrassende huidige leider van de Jupiler Pro League: promovendus FCV Dender EH. Na een bewogen transferperiode zullen de Rouches de vlucht vooruit willen nemen door drie punten te veroveren op de Oost-Vlamingen.

Doe (niet) zo voort

Op zaterdag om 16u komt KRC Genk in actie. Zij zijn op zoek naar een vierde overwinning op rij op het veld van Cercle Brugge. Om 18u15 is het dan weer aan die andere club uit het Venetië van het Noorden. Club Brugge vertrekt naar Kortrijk met dezelfde inzet als de Limburgers. Die avond om 20u45 ontvangt RSC Anderlecht KVC Westerlo, dat na een goede seizoensstart op hetzelfde elan verder wil.

Dé clash van deze zevende speeldag wordt op zondag om 13u30 afgewerkt tussen Royal Antwerp FC en Union Sint-Gillis. Twee ploegen die, na respectievelijk drie en twee keer naast de drie punten te grijpen, nu echt wel nog eens moeten winnen. Sint-Truiden kon voorlopig nog geen enkele keer winnen en hoopt daar om 16u verandering in te brengen in Stayen tegen Oud-Heverlee Leuven. Rode lantaarn Beerschot trekt dan weer om 18u30 naar Charleroi. Om de speeldag af te sluiten, kruisen KAA Gent en KV Mechelen om 19u15 de degens.

Het programma van de zevende speeldag van de Jupiler Pro League op DAZN Pro League:

Vrijdag 13 september

  • FVC Dender EH – Standard Luik (vanaf 20u15 op DAZN Pro League 1)

Zaterdag 14 september

  • Cercle Brugge - KRC Genk (vanaf 15u30 op DAZN Pro League 1)
  • KV Kortrijk - Club Brugge (vanaf 17u55 op DAZN Pro League 1)
  • RSC Anderlecht - KVC Westerlo (vanaf 20u25 op DAZN Pro League 1)

Zondag 15 september

  • Royal Antwerp FC - Union Sint-Gillis (vanaf 13u10 op DAZN Pro League 1)
  • STVV - Oud-Heverlee Leuven (vanaf 15u55 op DAZN Pro League 1)
  • Sporting Charleroi - Beerschot (vanaf 18u10 op DAZN Pro League 1)
  • KAA Gent - KV Mechelen (vanaf 18u55 op DAZN Pro League 2)

De voetbalcompetitie is weer volop aan de gang! Volg de Jupiler Pro League het hele seizoen lang op de zenders van DAZN Pro League, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Proximus biedt tijdens de live-uitzendingen van de UEFA Champions League en het Belgisch voetbal een ‘interactieve’ video aan in de Pickx-app en de website pickx.be. Dankzij deze functie ontdek je de ploegopstellingen, de wedstrijdstatistieken en het vormpeil van beide ploegen. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te bekijken wanneer jij het maar wilt! Beleef het voetbal als nergens anders en speel je eigen VAR!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top