Een grondige lenteschoonmaak in ‘Camping Coppens’

Series |

In het vierde seizoen van ‘Camping Coppens’ gunnen Staf Coppens en zijn gezin de kijker een nóg intiemere blik in hun leven. De tweede aflevering draait rond het opknappen van de camping, en de spiksplinternieuwe schaatsarena.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bijna vier jaar geleden zette de familie Coppens de grootste stap van haar leven en verhuisden ze naar het wondermooie Zweden. Een avontuur dat heel Vlaanderen van dichtbij kon volgen. Anno 2024 spreken Staf, Monique, Beau en Nora vloeiend Zweeds, draait hun camping ‘Camp Grinsby’ op volle toeren én… pakken ze opnieuw de verhuisdozen in.

Niet om terug te keren naar hun vaderland, wél om van de ongerepte natuur richting hun droomhuis in Karlstad - op een uurtje rijden van de camping - te trekken. Want vijfde keer, goeie keer: nadat Staf en Monique enkele keren net naast een woning grepen, werd hun bod nu wél aanvaard.

Oma Agnes op ontdekking

“Ik zien onze kinderen hier razendsnel opgroeien”, zegt Staf. “Beau en Nora worden ouder en hebben intussen andere behoeftes. Voor de toekomst van de kinderen willen we iets dichter bij de bewoonde wereld zitten. Er is dus opnieuw een grote verandering op til: de verhuis naar de grote stad.”

In de tweede aflevering staat het nieuwe kampeerseizoen voor de deur. Team Grinsby heeft na de strenge winter nog heel wat opknapwerk op de camping. Beau en Nora geven een rondleiding in hun nieuwe schaatsarena, terwijl Staf en Monique verhuisdozen vullen. Intussen maakt de queen van Camp Grinsby, oma Agnes, haar intrede in haar kersverse caravan en trekt het gezin op ontdekking in Karlstad, hun nieuwe thuishaven.

Volg het Zweedse avontuur van de familie Coppens op de voet! ‘Camping Coppens’ is elke donderdag te zien om 20u40 op VTM. Bekijk het op tv, in de Pickx app en op pickx.be.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top