Club Brugge mikt op vijf op een rij in de clash met AA Gent

Sport | De achtste speeldag van de Jupiler Pro League brengt een aantal fraaie affiches, waaronder de 'Slag om Vlaanderen' tussen Club Brugge en AA Gent, zondag om 13u30.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Standard ontvangt vrijdag om 20u45 Union. De Rouches zullen er voor hun thuisfans op gebrand zijn om te profiteren van de Brusselse vormcrisis en een tweede overwinning op rij te boeken.

Het Sint-Truiden van Felice Mazzu, dat op de vorige speeldag z'n eerste zege van het seizoen pakte, kijkt zaterdag om 16 uur  hekkensluiter Beerschot in de ogen. Iets later (18u15) ontvangt KVC Westerlo Royal Antwerp in het Kuipje. De voetbalzaterdag wordt afgesloten met een interessant duel tussen Anderlecht en Charleroi, beide comfortabel binnen de top zes.

Zondag begint in stijl met de Slag om Vlaanderen, om 13u30 in het Jan Breydelstadion. Hans Vanaken en co. hebben hun zelfvertrouwen de laatste weken een boost gegeven met maar liefst vier overwinningen op rij. Maar de Buffalo's, die nu zes wedstrijden ongeslagen zijn, azen eveneens op de driepunter tegen hun rivaal.

Onderaan het klassement neemt KV Mechelen het om 16 uur op tegen Cercle Brugge. Om 18u30 hoopt Genk zijn positie als koploper te consolideren, thuis tegen Dender. OH Leuven en KV Kortrijk sluiten de achtste speeldag om 19u15 af.

Speeldag 8 van de Jupiler Pro League op DAZN Pro League:

Vrijdag 20 september

  • Standard - R. Union St.-G. (vanaf 20u15 op DAZN Pro League 1)

Zaterdag 21 september

Zondag 22 september

  • Club Brugge - KAA Gent (vanaf 13u10 op DAZN Pro League 1)
  • KV Mechelen - Cercle Brugge (vanaf 15u55 op DAZN Pro League 1)
  • KRC Genk - FCV Dender EH (vanaf 18u10 op DAZN Pro League 1)
  • OH Leuven-KV Kortrijk (vanaf 18u55 op DAZN Pro League 2)

De voetbalcompetitie is weer volop aan de gang! Volg de Jupiler Pro League het hele seizoen lang op de zenders van DAZN Pro League, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Proximus biedt tijdens de live-uitzendingen van de UEFA Champions League en het Belgisch voetbal een ‘interactieve’ video aan in de Pickx-app en de website pickx.be. Dankzij deze functie ontdek je de ploegopstellingen, de wedstrijdstatistieken en het vormpeil van beide ploegen. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te bekijken wanneer jij het maar wilt! Beleef het voetbal als nergens anders en speel je eigen VAR!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top