‘Agatha All Along’ op Disney+: de epische queeste van een heks zonder toverkrachten

Series |

Halloween is pas over een maand, maar nu al veroveren heksen Disney+ in ‘Agatha All Along’. De spin-off van de populaire ‘WandaVision’-serie draait om de intrigerende en charismatische Agatha Harkness.

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘WandaVision’ was een van de paradepaardjes van 2021. Met Elizabeth Olsen en Paul Bettany in de hoofdrollen vermengt de serie van negen afleveringen de ingrediënten van de klassieke sitcom met het rijke universum van het MCU. We volgen de avonturen van Wanda Maximoff, alias Scarlet Witch, en Vision, die een vredig leven leiden in de buitenwijken... Althans, zo lijkt het. Ze komen er al snel achter dat er iets niet pluis is met hun ideale leventje.

Het duo ontdekt dat ze in de macht zijn van Agatha Harkness, een heks vertolkt door Kathryn Hahn. Na een intens gevecht slaagt Wanda erin Agatha onschadelijk te maken en haar in een parallelle dimensie op te sluiten. In ‘Agatha All Along’ pikken we de draad daar op.

Oude krachten

Agatha is gestript van haar toverkrachten nadat ze ontsnapt is uit haar gevangenschap in Westview, New Jersey. Met de hulp van een mysterieuze Goth slaagt ze erin zichzelf te ontdoen van de bezwering en begint ze aan een reis langs de Heksenweg, een mythisch pad bezaaid met magische beproevingen die, als ze ze overwint, een heks belonen door haar te schenken wat ze mist. Samen met haar onwaarschijnlijke bondgenoten begint Agatha aan een epische zoektocht om haar oude krachten te recupereren.

Naast de getalenteerde Kathryn Hahn (‘Glass Onion: A History of Knives’) als Agatha, bestaat de cast ook uit Joe Locke (‘Heartstopper’), Aubrey Plaza (‘The White Lotus’), Sasheer Zamata (‘Woke’), Ali Ahn (‘The Diplomat’), Maria Dizzia (‘Orange Is the New Black’), Paul Adelstein (‘Private Practice’), Miles Gutierrez-Riley (‘The Moon and Back’), Debra Jo Rupp (‘WandaVision’) en Okwui Okpokwasili en Patti LuPone.

Bekijk ‘Agatha All Along’ vanaf 19 september op Disney+. Ontdek hier hoe Disney+ deel uitmaakt van je Pickx tv-abonnement.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top