‘His Three Daughters’ (Netflix): pakkend drama over familieliefde en verlies

Films | De nieuwste dramafilm van cineast Azazel Jacobs (‘French Exit’, ‘The Lovers’) gaat over een familie die zich klaarmaakt om een zwaar verlies te slikken. ‘His Three Daughters’ is vanaf vrijdag 20 september beschikbaar op Netflix.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In ‘His Three Daughters’ staan drie zussen op het punt om hun geliefde vader te verliezen. Hun moment van pre-rouw staat hen toe om terug te blikken op hun familiebanden en om hun hartzeer onder ogen te zien. De intieme regie van Azazel Jacobs zet schitterende acteerprestaties in de verf, allemaal ten dienste van een verhaal dat diep ingaat op een gezin, verlies en weerbaarheid.

Intrigerend trio

Elk personage in ‘His Three Daughters’ wordt op zijn of haar eigen manier geconfronteerd met een harde waarheid en dat geldt al helemaal voor de drie dochters in de titel. Door de ziekte van hun vader worden zij herenigd, al dreigen ze net zo snel weer uit elkaar gedreven te worden. De hoofdrolspeelsters zijn niemand minder dan Natasha Lyonne (‘Russian Doll’, ‘Poker Face’), Carrie Coon (‘Ghostbusters: Frozen Empire’, ‘The Gilded Age’) en Elizabeth Olsen (‘Love & Death’, ‘WandaVision’).

Azazel Jacobs is een gevierde filmmaker en scenarist. Hij schreef en verfilmde het scenario van ‘His Three Daughters’ en deed ook nog eens dienst als producent. Zijn film ging in première op het Filmfestival van Toronto een jaar geleden, waar de pers lovend was over zowel het acteerwerk (vooral dan van Lyonne, Coon en Olsen) en de regie.

Op zoek naar een kwalitatieve dramafilm voor een herfstige filmavond? Bekijk ‘His Three Daughters’ vanaf 20 september op Netflix. Ontdek hier hoe Netflix deel uitmaakt van je Pickx tv-abonnement.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top