Antwerp wil buren van Beerschot nog wat dieper duwen

Sport | Op de negende speeldag van de Jupiler Pro League is de grootste blikvanger de Antwerpse derby tussen Royal Antwerp FC en Beerschot.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag om 20u45 wordt de negende speeldag afgetrapt met Sporting Charleroi, dat op eigen veld Club Brugge ontvangt. De Carolo’s zijn goed aan hun seizoen begonnen en staan comfortabel in de top 6, maar het is nog maar de vraag of ze ook de Bruggelingen kunnen doen wankelen.

RSCA wil uit het rood

Daags nadien neemt KRC Genk het om 16u op tegen KV Mechelen in Limburg. Om 18u15 ontvangt Standard dan weer KVC Westerlo op Sclessin. En die avond komt RSC Anderlecht nog in actie. Na vier wedstrijden zonder overwinning willen de Brusselaars tegen Dender weer op het juiste pad geraken.

Zondag om 13u30 krijgen we de Antwerpse derby tussen Antwerp en Beerschot. De rode lantaarn staat al het hele seizoen in de hoek waar de klappen vallen. Tegen hun buren zullen ze zeker niets cadeau krijgen, dus de promovendus moet hopen op een mirakel. Om 16u is het aan Union om KV Kortrijk te bekampen in de hoofdstad. De speeldag wordt afgesloten met de wedstrijden tussen KAA Gent en OH Leuven om 18u30 en Cercle tegen Sint-Truiden om 19u15.

Het programma van speeldag 9 in de Jupiler Pro League op DAZN Pro League:

Vrijdag 27 september

  • Charleroi – Club Brugge (vanaf 20u15 op DAZN Pro League 1)

Zaterdag 28 september

  • KRC Genk - KV Mechelen (vanaf 15u30 op DAZN Pro League 1)
  • Standard Luik - KVC Westerlo (vanaf 17u55 op DAZN Pro League 1)
  • FCV Dender - RSC Anderlecht (vanaf 20u25 op DAZN Pro League 1)

Zondag 29 september

  • Royal Antwerp FC - Beerschot (vanaf 13u10 op DAZN Pro League 1)
  • R. Union St.-G. - KV Kortrijk (vanaf 15u55 op DAZN Pro League 1)
  • KAA Gent - OH Leuven (vanaf 18u10 op DAZN Pro League 1)
  • Cercle Brugge - STVV (vanaf 18u55 op DAZN Pro League 2)

Volg de Jupiler Pro League het hele seizoen lang op de zenders van DAZN Pro League, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Proximus biedt tijdens de live-uitzendingen van de UEFA Champions League en het Belgisch voetbal een ‘interactieve’ video aan in de Pickx-app en de website pickx.be. Dankzij deze functie ontdek je de ploegopstellingen, de wedstrijdstatistieken en het vormpeil van beide ploegen. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te bekijken wanneer jij het maar wilt! Beleef het voetbal als nergens anders en speel je eigen VAR!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top