De Bisou Awards eren de beste influencers van België

Films | Voor de allereerste keer worden de Bisou Awards, de prijzen voor influencers die positieve boodschappen de wereld in sturen, uitgedeeld. Afspraak op 16 oktober in het casino van Knokke, of op Pickx+, waar de ceremonie live te volgen is!

Door Pickx

Deel dit nieuws

In een wereld die gedomineerd wordt door online sociale media zijn influencers vaste waarden geworden in het dagelijkse leven van de meeste mensen. Uit onderzoeken blijkt dat minstens 74 procent van de Belgen tussen 16 en 39 jaar een influencer volgen op sociale media en dat meer dan 33 procent van hen ooit al eens iets kocht op aanraden van een influencer. De impact van een goede influencer is niet te ontkennen, en nu worden er ook prijzen uitgereikt voor zij die niet alleen een groot aantal volgers hebben, maar die ook een positieve impact hebben.

De Bisou Awards worden op 16 oktober voor de allereerste keer uitgereikt. Uit een lijst van 2500 invloedrijke internetgebruikers koos een panel van experten 120 accounts die kans maken op een prijs. Zij zijn onderverdeeld in twaalf categorieën: “Wellbeing and self care”, “Fitness and sport”, “Beauty and make-up”, “Fashion and style”, “Art and design”, “Travel and adventure”, “Music and entertainment”, “Lifestyle and family”, “Education”, “Food and tasting”, “Social impact” en de hoofdprijs: “Influencer of the year”.

Van vlogger tot ultraloper

De helft van de punten wordt uitgereikt door het publiek, de andere helft door een jury, die bestaat uit vakmensen. Dat geldt voor alle categorieën, behalve die van “Influencer of the year”, want die wordt helemaal door het publiek beslist.

Enkele van de bekendste genomineerden zijn zakenvrouw en woordvoerder van Wel Jong Niet Hetero Jitske Van de Veire, tiktokker en actrice Steffi Mercie, ultraloper Karel Sabbe, vlogster Stien Edlund, televisiepersoonlijkheid en instagramster Sarah Puttemans, popster Angèle, chef-kok Sofie Dumont en cartoonist Chrostin.

Bekijk de Bisou Awards op 16 oktober op Pickx+! 
Nog niet geabonneerd op Pickx+? Ontdek hier het volledige aanbod en hoe je toegang krijgt.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top