Topduels in Europa tijdens het Super Weekend

Sport | In het Belgische voetbal en in de rest van Europa worden het komende weekend enkele topwedstrijden afgewerkt. Met DAZN en Pickx+ Sports zit je op de eerste rij om de Jupiler Pro League en de grote buitenlandse kampioenschappen op de voet te volgen, ook tijdens het komende Super Weekend.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Club Brugge - Anderlecht zorgt voor Super Sunday

In de Jupiler Pro League krijgen we dit weekend een stevig menu voorgeschoteld. De twaalfde speeldag wordt vrijdag om 20u45 geopend met de verplaatsing van rode lantaarn Beerschot naar KV Kortrijk. Op zaterdag ontvangt Charleroi OH Leuven (om 16u) en trekt KV Mechelen naar Dender (18u15). KVC Westerlo zakt dan weer af naar Limburg om de Kanaries van Sint-Truiden partij te geven (20u45).

Op zondag krijgen we de hoofdschotel in de vorm van Club Brugge RSC Anderlecht (13u30), een wedstrijd waar supporters jaarlijks reikhalzend naar uitkijken en een affiche die de term Super Sunday meer dan waard is. Daarna is het aan Standard Luik om de verplaatsing te maken naar Royal Antwerp FC (16u). En om 18u30 neemt de huidige nummer één in het klassement, KRC Genk, het op tegen KAA Gent in Oost-Vlaanderen, waar ze hun voormalige trainer Wouter Vrancken treffen. Om af te sluiten speelt Union Sint-Gillis in de hoofdstad tegen Cercle Brugge.

Het programma van de twaalfde speeldag van de Jupiler Pro League op DAZN Pro League:

Vrijdag 25 oktober:

  • KV Kortrijk – Beerschot (vanaf 20u25 op DAZN Pro League 1)

Zaterdag 26 oktober:

  • Sporting Charleroi – OH Leuven (vanaf 15u30 op DAZN Pro League 1)
  • FCV Dender EH – KV Mechelen (vanaf 17u55 op DAZN Pro League 1)
  • Sint-Truiden – KVC Westerlo (vanaf 20u25 op DAZN Pro League 1)

Zondag 27 oktober:

Belgisch voetbal is een feest! Volg de Jupiler Pro League het hele seizoen lang op de zenders van DAZN Pro League, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Proximus biedt tijdens de live-uitzendingen van de UEFA Champions League en het Belgisch voetbal een ‘interactieve’ video aan in de Pickx-app en de website pickx.be. Dankzij deze functie ontdek je de ploegopstellingen, de wedstrijdstatistieken en het vormpeil van beide ploegen. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te bekijken wanneer jij het maar wilt! Beleef het voetbal als nergens anders en speel je eigen VAR!

Twee Europese Clásico’s voor de prijs van één

In La Liga krijgen we dit weekend al een voorsmaakje van hoe de titelstrijd er zou kunnen uitzien. Real Madrid kruist zaterdag om 21u de degens met FC Barcelona in het Estadio Santiago Bernabeu. Amper drie punten scheiden de twee koplopers van de Spaanse voetbalcompetitie, dus je mag er zeker van zijn dat de Madrilenen er alles aan zullen doen om hun achterstand op eigen veld goed te maken. Thibaut Courtois haakt af omwille van spierblessure maar een zekere Kylian Mbappé zou wel eens doorslaggevend kunnen zijn in zijn allereerste Clásico. 

De Fransman zal voor een keertje niet aanwezig zijn op een andere Clásico, die zondag om 20u45 wordt afgewerkt in Marseille in het kader van de Franse hoogste divisie. Daar komt de ex-club van de Franse superster, Paris Saint-Germain, op bezoek. Leider PSG heeft drie punten voorsprong op zijn tegenstander. Bij Olympique Marseille speelt Adrien Rabiot mee, die vast indruk zal willen maken tegen de ploeg waar hij gevormd werd.

En dan is er nog de Serie 1, waar Italiaanse voetbalfans ook mogen uitkijken naar een clash der titanen. Zondag om 18u speelt Inter Milan tegen Juventus. Beide ploegen zitten de huidige nummer één Napoli (de ploeg van Romelu Lukaku) op de hielen in de tussenstand, dus elke fout zal genadeloos afgestraft worden. Wie komt als overwinnaar uit de bus in deze Italiaanse derby?

Het programma van het Super Weekend op DAZN en Pickx+ Sports:

Zaterdag 26 oktober:

  • Real Madrid – FC Barcelona (vanaf 21u op DAZN 1)

Zondag 27 oktober:

  • Inter Milan – Juventus (vanaf 18u op DAZN 1)
  • Olympique Marseille – Paris Saint-Germain (vanaf 20u45 op Pickx+ Sports 1)

Het internationale voetbal is zinderend spannend! Volg het beste van La Liga, de Serie A, de Ligue 1 en de Bundesliga het hele seizoen lang op de zenders van DAZN en Pickx+ Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top