Pickx festivaltip: Nicki Minaj op Les Ardentes 2024!

Muziek |

Dit jaar komen duizenden hiphopfans weer samen om de moshpits open te trekken in Luik, op het welbekende festivalterrein van Les Ardentes. Wat ooit begon als een electro-rockfestival in 2006, groeide langzamerhand uit tot een paradijs voor de liefhebbers van moderne rap- en trapmuziek. De affiche van 2024 werd zoals gewoonlijk rijkelijk gevuld met kleppers van de hiphopwereld, zoals 21 Savage, Central Cee, Ayra Starr, Don Toliver, Sexyy Red en Nicki Minaj ofte de ‘Queen of Rap’. Zij zal de mainstage headlinen op 14 juli, de laatste dag van het festival.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Of ze tussen alle vrouwelijke MC’s de kroon verdient, dat laten we aan jou over. De koningin van relevantie en consistentie mogen we haar echter wel met zekerheid noemen. Met een immens succesvolle carrière sinds 2010 doen weinig rappers haar na. Dit jaar bracht ze Pink Friday 2 uit, het vervolg op haar debuutalbum. Alweer veroverde ze de hitlijsten met nummers zoals “FTCU” en het explosieve “Everybody” met Lil Uzi Vert. Zo'n tien jaar geleden deed ze dat nog met “Anaconda” en “Starships”, songs die met hun popachtige ondertoon intussen al nostalgisch aanvoelen.




Naast een uitgebreide collectie hitsongs neemt Nicki meestal ook danseressen en een kleurrijke stage design mee op tournee. Hoe dan ook, de charismatische Queen sluit Les Ardentes af in stijl!

Lees meer over het festival en de line-up op de website van Les Ardentes.



Live vanop de eerste rij bij Les Ardentes dankzij Pickx via deze link. Bekijk de beste momenten van het festival in de Proximus VOD-catalogus.

Geschreven door Dansende Beren

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top