LIVESTREAM: Alfasun-Gooikse Pijl p/b Lotto (22 sep)

Sport | Op zondag 22 september wordt de 21ste editie van de Gooikse Pijl (1.1) gereden, een koerswedstrijd die gewoonlijk door de beste sprinter gewonnen wordt. De rit is vanaf 14u15 live te volgen op de zenders Pickx+ Sports 1, Pickx Sports Pop-up en via de livestream op deze pagina.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vorig jaar was Jasper Philipsen nog de sterkste man in Vlaams-Brabant. De gewezen groene truiwinnaar in de Tour de France wist het peloton uit te dunnen en uiteindelijk een sprint met een dertigtal renners te winnen, voor de Nederlanders Olav Kooij en Dylan Groenewegen.

De 21ste editie vertrekt niet in Halle, maar in Roosdaal. Na eerst langs Onze Lieve Vrouw Lombeek en Lennik te rijden, komt het peloton in Gooik, waar een ronde van 22 kilometer acht keer afgewerkt wordt. De finish ligt na 199 kilometer op de Strijlandstraat.

De twee snelste mannen van de vorige editie zijn weer van de partij, net als kanshebbers Tim Merlier, Arnaud De Lie, Biniam Girmay, Jonathan Milan, Alexander Kristoff, Jordi Meeus en Gerben Thijssen.

Benieuwd of Jasper Philipsen zijn titel kan verlengen? Volg de Gooikse Pijl op zondag 22 september live vanaf 14u15 op Pickx+ Sports 1 (beschikbaar met de Tv-optie Pickx Sports), Pickx Sports Pop-up (basisaanbod) en deze streamingpagina. Het commentaar wordt verzorgd door Jan Suykens en Stijn De Bock en Tieneke Van de Velde neemt interviews af.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top