Kijktip voor de kleinsten: ‘Disney Junior’s Ariel’

Kids | De zomervakantie is begonnen en dat betekent dat de kleinsten ineens heel veel vrije tijd hebben. Gelukkig is er Disney Jr, beschikbaar in het basispakket van Proximus, waar je vanaf dit weekend de nieuwe serie ‘Ariel’ kan zien.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Disney Junior’s Ariel’ is een geanimeerde muzikale animatieserie voor kleuters die gebaseerd is op het geliefde verhaal van ‘De Kleinze Zeemeermin’. In de nieuwe serie zien we zeemeerminprinses Ariel als achtjarig meisje terwijl zij en haar vrienden de wereld ontdekken. Elke dag vertrekken ze op leuke, spannende en leerrijke onderwateravonturen in het door de Caraïben geïnspireerde sprookjeskoninkrijk van Atlantica.

Naast Ariel zien we personages als koning Triton, Ursula, Sebastiaan en Botje terugkeren, zij het ook in jongere versies. We maken ook kennis met Lucia en Fernie, twee zeemeerkinderen en Ariels beste vrienden, en nog heel wat andere schattige zeewezens.

De stemmencast bestaat uit Amber Riley (‘Glee’) die al in meerdere animatiereeksen de stem van Ursula insprak, Taye Diggs als Triton en Mykal-Michelle Harris (die vorig jaar een Emmy voor young performers won) als Ariel.

Bekijk ‘Disney Junior’s Ariel’ vanaf zaterdag om 10u30 op Disney Jr. of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top