Als je fan bent van Avril Lavigne, check dan zeker deze bands op Rock Werchter!

Muziek | Nu Rock Werchter 2024 echt wel voor de deur staat, wordt het hoog tijd om je planning samen te stellen. Met om en bij de honderd bands op de affiche is dat echter niet de makkelijkste opgave, dus is het handig om te weten welke artiesten effectief je ding zijn. Als je fan bent van Avril Lavigne, dan raden we jou 4 andere acts aan!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Avril Lavigne | Zaterdag 6 juli – Main Stage, 19.15 – 20.15

De koningin van de poppunk; dat is de enige juiste manier om Avril Lavigne te omschrijven. Wat Olivia Rodrigo nu in een hedendaags jasje brengt, vond de Amerikaanse zangeres zo’n twintig jaar geleden eigenhandig uit. Verwacht je dus aan een uurtje poppunkklassiekers als “Sk8er Boi”, “What The Hell”, "Girlfriend" en “Complicated” meebrullen!

HotWax | Zondag 7 juli – The Slope, 14.45 – 15.15

HotWax is nog niet zo gek lang bezig, maar mag wel gezien worden als een in de gaten te houden band. De drie dames zijn niet vies van een gitaar en een explosief refrein, maar verliezen terwijl ook nooit het melodische uit het oog. Plezante gitaarmuziek met andere woorden, die zeker voor sfeer zal zorgen aan The Slope.

Sum 41 | Vrijdag 5 juli – Main Stage, 21.15 – 22.30

Net zoals Avril Lavigne is Sum 41 helemaal niet meer aan zijn proefstuk toe. Sterker nog, de legendarische poppunkers zijn zelfs bijna aan het einde van hun Latijn. Op Rock Werchter vieren ze hun voorlaatste doortocht op Belgisch grondgebied met wederom een karrenvracht aan meezingers.

The Beaches | Vrijdag 5 juli – Main Stage, 14.15 – 15.15

Powervrouwen met gitaren, het begint (gelukkig!) meer en meer een ding te worden op het grote toneel. The Beaches is ook zo’n viertal dat zich maar al te graag amuseert met toegankelijke poprock, en dan nog liefst als ze de draak kunnen steken met die ene kerel die met hun gevoelens speelde. Plezant, poppy en ruw, én meezingbaar: hopelijk schijnt het zonnetje op vrijdag, want roepen we met plezier Brett nog wat meer schuldgevoel aan.

YUNGBLUD | Vrijdag 5 juli – Main Stage, 19.15 – 20.15

De energiebom van de affiche luistert naar de naam YUNGBLUD. De Brit shiftte zijn sound de afgelopen tijd steeds meer en meer richting poppunk, maar misschien wel belangrijker: hij blijft de spreekbuis van de misbegrepen jeugd. Dominic Harrison draagt de outcasts hoog in het vaandel en verspreidt naast energie vooral heel veel liefde. Doe daar nog eens bij dat hij als geen ander een menigte aan het springen krijgt, en je weet wel hoe laat het is!



Beleef Rock Werchter live vanop de eerste rij dankzij Pickx via deze link. Bekijk de hoogtepunten van het festival in de Proximus VOD-catalogus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top