Met het hele gezin naar de nieuwe Bambi-film: 20x4 filmtickets te winnen

Kids |

Zin in een portie nostalgie? Vanaf 16 oktober verschijnt Bambi opnieuw in de cinema! Hetzelfde verhaal, maar dan helemaal anders verteld. En met échte herten in de plaats van animatie. Eén ding is zeker: de gloednieuwe Bambi-film belooft weer harten te veroveren. En misschien volg jij binnenkort het schattige hertje vanop de eerste rij in een cinema naar keuze. Benieuwd? Lees snel verder om kans te maken op vier filmtickets!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bambi komt ter wereld in het grote woud. Daar groeit hij op van een pasgeboren hertenkalf tot een dapper hertje, met zijn moeder steeds trouw aan zijn zijde. Samen met de raaf, het konijn en de wasbeer ontdekt hij de wondere wereld. Maar ook het gevaar dat om elke hoek schuilt. Wanneer Bambi zich op onbekend terrein waagt, neemt zijn leven een onomkeerbare wending: enkele jagers hebben zijn moeder te pakken. Gelukkig staat Bambi er niet alleen voor: zijn vader en vrienden leren hem hoe hij het lot in eigen handen neemt. Samen zoeken ze hun weg in het bos én het leven.

In ‘Bambi: het verhaal van een leven in het bos’ neemt de vertelstem van Julie Van den Steen  je mee in een wonderlijk familieverhaal. Een film over onvoorwaardelijke vriendschap, gevaar dat steeds op de loer ligt, opgroeien en héél veel liefde. Niet te missen! Goed nieuws, want we verloten maar liefst twintig keer vier filmtickets! Te gebruiken in alle cinema’s in België, op een moment dat jou uitkomt. Het enige wat je daarvoor moet doen: onderstaande vragen invullen, een gokje wagen op de schiftingsvraag en duimen. De wedstrijd loopt van 30 september tot 13 oktober. Veel succes!


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top