Waalse clash op speeldag 11 van de Jupiler Pro League

Sport |

Na de interlandbreak pikt de Jupiler Pro League weer de draad op! Op speeldag 11 staat de Waalse kraker tussen Standard en Charleroi op het programma.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Speeldag 11 begint op vrijdagavond (20u45), wanneer Anderlecht het veld van Beerschot betreedt. De troepen van David Hubert, die onlangs officieel werd benoemd tot hoofdcoach van paars-wit, hopen hun winning mood te behouden na het succes in de Clasico en de winst tegen de hekkensluiter, die nog geen wedstrijd wist te winnen.

Club Brugge mikt zaterdag om 16 uur op de driepunter tegen Westerlo, na drie wedstrijden zonder overwinning. Iets later (18u15) ontvangen de rivalen van Cercle Dender in de hoop om wat ademruimte te winnen onderaan de ranglijst. Om 20u45 kan Union, tiende in de stand, opklimmen naar de top zes als de Brusselaars de derde in het klassement, AA Gent, over de knie leggen.

Daags nadien om 13u30 staat de Limburgse derby op het programma. Koploper KRC Genk is in eigen huis torenhoog favoriet tegen Sint-Truiden. Om 16 uur kan Antwerp een vijfde zege op rij boeken op bezoek bij OH Leuven, dat de voorbije weken twee zware nederlagen moest slikken.

Om 18u30 uur begint in Sclessin de langverwachte Waalse kraker tussen Standard en Charleroi. De Rouches zullen voor de ogen van hun thuisfans geen uitschuiver willen maken, want die zou hen een stap dichter bij de gevarenzone brengen. Besparen de Luikenaars zichzelf een hoop kopzorgen met een deugddoende zege? Tot slot reist KV Kortrijk af naar KV Mechelen.

Het programma voor speeldag 11 in de Jupiler Pro League op DAZN Pro League:

Vrijdag 18 oktober

Zaterdag 19 oktober

  • KVC Westerlo - Club Brugge (vanaf 15u30 op DAZN Pro League 1)
  • Cercle Brugge - FCV Dender EH (vanaf 17u55 op DAZN Pro League 1)
  • Union St.-G. - KAA Gent (vanaf 20u25 op DAZN Pro League 1)

Zondag 20 oktober

  • KRC Genk - Sint-Truiden (vanaf 13u00 op DAZN Pro League 1)
  • OH Leuven - Royal Antwerp FC (vanaf 15u55 op DAZN Pro League 1)
  • Standard - Sporting Charleroi (vanaf 18u00 op DAZN Pro League 1)
  • KV Mechelen - KV Kortrijk (vanaf 18:55 op DAZN Pro League 2)

Volg de Jupiler Pro League het hele seizoen lang op de zenders van DAZN Pro League, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Proximus biedt tijdens de live-uitzendingen van de UEFA Champions League en het Belgisch voetbal een ‘interactieve’ video aan in de Pickx-app en de website pickx.be. Dankzij deze functie ontdek je de ploegopstellingen, de wedstrijdstatistieken en het vormpeil van beide ploegen. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te bekijken wanneer jij het maar wilt! Beleef het voetbal als nergens anders en speel je eigen VAR!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top