‘Only Murders in the Building’: deze personages zien we (terug) in seizoen 4

Series | Seizoen 4 van de populaire misdaadkomedie ‘Only Murders in the Building’ komt eraan! Vanaf 27 augustus zullen de eerste tien afleveringen van het nieuwe seizoen wekelijks verschijnen op Disney+, en dat is goed nieuws voor wie houdt van een goed mysterie, absurde situaties en kleurrijke personages met een hoek af. Dit zijn enkele van onze favorieten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Mabel

De drie hoofdpersonages in de serie zijn Mabel Mora, Oliver Putnam en Charles-Haden Savage. De eerste, een rol voor gewezen kindster en huidige pop- en televisiester Selena Gomez, is een honge artieste die in het eerste seizoen verwikkeld raakt in een moordonderzoek wanneer haar beste vriend Tim vermoord wordt.

In het vierde seizoen onderzoekt ze samen met Oliver en Charles de moord op Sazz Pataki (Jane Lynch). Dat leerden we in de finale van het derde seizoen. Mabel zal opnieuw gebruik kunnen maken van haar passie voor puzzels, politieprocedurales en detectiveboeken om het mysterie uit te vissen. Sazz leek namelijk iets te weten over haar moordenaar, of had die het toch eigenlijk op Charles gemunt?

Oliver en Charles

Mabel onderzoekt de moorden via de podcast die ze samen met Oliver en Charles maakt. Die laatste worden gespeeld door Martin Short en Steve Martin, onafscheidelijke vrienden en collega’s in het echt. Hun chemie, waarbij ze constant proberen om elkaar te overtreffen en neer te halen, zie je ook in de serie.

Oliver is de producent van de podcast en is geflopt als theatermaker, maar droomt van een nieuwe kans. Naarmate de podcast populairder wordt, krijgt hij die ook. Charles is dan weer een acteur die in de jaren 90 erg populair was, maar op het moment dat hij Oliver en Mabel ontmoet zo goed als met pensioen is. Niet alleen Oliver krijgt tweede kansen dankzij hun podcast. Ook Charles komt weer op de planken te staan.

Sazz

Het slachtoffer waar het vierde seizoen rond zal draaien is dus Sazz Pataki. Zij was in de jaren 90 de stunt double van Charles en had de gewoonte om aan te pappen met al zijn ex-geliefden. Toch bleven ze altijd bevriend. Aan het einde van het derde seizoen is ze bij het podcasttrio op een feestje wanneer ze aan Charles iets gevoeligs wil bekennen. Maar voor ze haar hart kan luchten, wordt ze door een raam neergeschoten, al dan niet door iemand die haar verwart met Charles. Net voor ze de geest geeft, begint ze iets op de grond te schrijven.

Net zoals het geval was met het personage Ben (Paul Rudd) in het vorige seizoen, verwachten we nog veel van Sazz te zien in de vorm van flashbacks in het vierde seizoen. Bovendien liet Jane Lynch al vallen dat ze ook in een andere vorm te zien zal zijn in de serie, al gaf ze nog niet prijs hoe dat er precies uit zal zien.

Loretta

Ook Loretta Durkin (Meryl Streep) zal zeker te zien zijn in het vierde seizoen. Streep kwam bij de cast in seizoen 3. Haar personage Loretta is een actrice die moeite heeft om het te maken. Oliver valt als een blok voor haar, en cast haar in zijn toneelstuk. Ook al kreeg ze aan het einde van seizoen 3 een aanbod om in Los Angeles te werken, werd al bevestigd dat ze te zien zal zijn in het nieuwe seizoen, dat zich opnieuw in New York zal afspelen.

Nieuwe namen die bij de cast komen, zijn Molly Shannon, Eva Longoria, Eugene Levy, Kumail Nanjiani, Zach Galifianakis en Melissa McCarthy, onder anderen. Enkelen van hen zullen fictieve versies van zichzelf spelen. En naar verluidt zou ook Paul Rudd weer op de set hebben gestaan.

Bekijk seizoen 4 van 'Only Murders in the Building' vanaf 27 augustus op Disney+. Ontdek hier hoe Disney+ deel uitmaakt van je Pickx tv-abonnement

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top