‘Heartstopper’ op Netflix: het derde seizoen belooft spanning en sensatie

Series |

Het derde seizoen van de serie ‘Heartstopper’ is vanaf donderdag 3 oktober te zien op Netflix. Hier is alles wat je moet weten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De serie ‘Heartstopper’ volgt het personage van Charlie (Joe Locke), een jonge Britse tiener die naar een jongensschool gaat. Hij gaat een periode door van zelfontdekking, identiteit en seksuele geaardheid en is openlijk homoseksueel. In de klas zit hij naast Nick (Kit Connor), een populaire rugbyspeler in de schoolcompetitie. Na twee meeslepende seizoenen landt het derde seizoen op Netflix op donderdag 3 oktober met acht nieuwe afleveringen, die opnieuw een mix van romantiek en diepere thema's aansnijden.

Castlid van ‘Bridgerton’ aan boord

De focus zal liggen op de emotionele en psychologische uitdagingen waar de twee hoofdrolspelers voor staan. Mentale gezondheid, academische ambities en een bloeiend liefdesleven, en de groeipijnen die gepaard gaan met ouder worden. Sommige scènes zijn bijzonder aangrijpend, zoals die over de eetstoornissen van Charlie.

Het derde seizoen van ‘Heartstopper’ brengt dezelfde succescast samen. Alleen Sebastian Croft (Ben) en Olivia Colman (Nicks moeder) ontbreken. Hayley Atwell, in de rol van Nicks tante, en Darragh Hand, als een nieuw personage genaamd Michael Holden, zullen zich bij het avontuur voegen. Jonathan Bailey, alias Anthony in ‘Bridgerton’, zal ook een gastrol spelen. Alice Oseman, de bedenker van de show, heeft aangegeven dat dit seizoen de verhaallijnen van bepaalde nevenpersonages uitgediept zullen worden. We kunnen niet wachten!

Wil je de avonturen van Charlie en Nick blijven volgen? Ontdek seizoen 3 van ‘Heartstopper’ vanaf donderdag 3 oktober op Netflix. Ontdek hier hoe Netflix deel uitmaakt van je Pickx tv-abonnement. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top