Awards en machtsstrijden op Pickx+ in oktober

Series | De exclusieve zender Pickx+ pakt in de maand oktober uit met een nieuwe en een terug tot leven gewekte awardshow, naast een spannende serie en een hilarische film. Van de Bisou Awards tot ‘What we do in the shadows’: dit zijn onze kijktips.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bisou Awards

Voor de eerste keer ooit worden in Knokke-Heist de Bisou Awards uitgereikt. Die prijzen gaan naar de beste influencers in de categorieën “Wellbeing and self care”, “Fitness and sport”, “Beauty and make-up”, “Fashion and style”, “Art and design”, “Travel and adventure”, “Music and entertainment”, “Lifestyle and family”, “Education”, “Food and tasting”, “Social impact” en de hoofdprijs: “Influencer of the year”.

Enkele van de bekendste genomineerden zijn Jitske Van de Veire, Steffi Mercie, Karel Sabbe, Stien Edlund, Sarah Puttemans, Angèle, Sofie Dumont en Chrostin. De awardshow wil vooral betekenisvolle content in de verf zetten door influencers te belonen die echt een positieve impact hebben op de wereld.

Bekijk de Bisou Awards op 16 oktober op Pickx+! 
Nog niet geabonneerd op Pickx+? Ontdek hier het volledige aanbod en hoe je toegang krijgt.

Il Patriarca

Wanneer de louche ondernemer Nemo Bandera de diagnose Alzheimer krijgt, besluit hij dat het beter is om met pensioen te gaan en een van zijn kinderen aan te duiden als zijn opvolger. Maar wanneer hij zijn petekind Mario uitsluit, terwijl die eigenlijk de meest gekwalificeerde kandidaat is, zet hij ongewild een reeks gebeurtenissen in gang waarvan geen weg terug is. Met de eeuwige charmante glimlach op het gezicht begint Mario, een sluwe advocaat, aan de verovering van het imperium van Nemo.

De Italiaanse setting van deze twaalfdelige serie met Claudio Amendola in de hoofdrol, lijkt geknipt, en toch is het eigenlijk een remake van een Spaanse serie: ‘Vivir sin permiso’. Het tweede seizoen van ‘Il Patriarca’ is begin dit jaar ingeblikt.

Bekijk 'Il Patriarca' vanaf 10 oktober op Pickx+! 
Nog niet geabonneerd op Pickx+? Ontdek hier het volledige aanbod en hoe je toegang krijgt.

TMF Awards

Nadat TMF vorig jaar voor één dag terugkeerde in een spectaculaire livestream vol nostalgie, zijn dit jaar ook de TMF Awards terug. Die werden tot 2010 jaarlijks uitgereikt op de muziekzender in de welbekende danstempel Zillion.

Op 31 oktober wordt Antwerp Expo voor één avond omgebouwd tot de Zillion om nog een keer de legendarische prijzen uit te reiken. Verwacht je, naast een dosis nostalgie, aan optredens van artiesten als Novastar, Maksim Stojanac, Praga Khan, Hooverphonic, Jasper Steverlinck, Pat Krimson met 2Fabiola, Jelle Van Dael, Sylver, Sean Dhondt, Janez Detd., Gabriel Rios, Gers Pardoel, Kate Ryan en nog veel meer in een show gepresenteerd door de VJ’s van weleer. Stemmen op je favoriete acts kan nu!

Bekijk de TMF Awards op 31 oktober op Pickx+! 
Nog niet geabonneerd op Pickx+? Ontdek hier het volledige aanbod en hoe je toegang krijgt.

What we do in the shadows

What We What We Do in the Shadows’ is een film uit 2014 van de Nieuw-Zeelandse filmmakers Jemaine Clement en Taika Waititi, en de ideale halloweenfilm voor wie het allemaal niet te ernstig neemt. Die eerste is vooral bekend als de helft van het muzikale comedy-duo Flight of the Conchords, maar zal in ons land misschien nog het meest herkend worden omdat hij een belangrijke ondersteunende rol speelde naast Kevin Janssens in de film ‘De Patrick’ van Tim Mielants. De tweede is de regisseur achter blockbusters als ‘Thor: Ragnarok’ en de zwarte komedie ‘Jojo Rabbit’. Voor die laatste film won hij de Oscar voor het beste scenario.

De mockumentary volgt de dagelijkse levens van vier samenhokkende vampieren die elk een cliché voorstellen, van de klassieke Dracula tot de ‘Twilight’-achtige coole vampier. De komische horrorfilm vol satire viel in de smaak en was vooral in thuisland Nieuw-Zeeland een grote hit, maar wist ondanks erg lovende recensies niet echt impact te maken in de Amerikaanse box office. Wat er wel kwam in de Verenigde Staten, was een zeer succesvolle serie gebaseerd op de film, die intussen een cultstatus heeft verworven.

Bekijk 'What we do in the shadows' op 31 oktober op Pickx+! 
Nog niet geabonneerd op Pickx+? Ontdek hier het volledige aanbod en hoe je toegang krijgt.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top