Alles wat je moet weten over het tweede seizoen van ‘Lord of the Rings: The Rings of Power’

Series |

Seizoen 2 van de peperdure tv-reeks ‘Lord of the Rings: The Rings of Power’ komt deze donderdag 29 augustus uit op Prime Video. Pickx maakt je alvast warm voor dit nieuwe, epische avontuur.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In het tweede seizoen van ‘Lord of the Rings: The Rings of Power’ maakt Sauron zijn wederopwachting. Verbannen door Galadriel en beroofd van zijn krachten en bondgenoten, moet de duistere heer nu zijn sluwheid gebruiken om zijn macht te herstellen. Hij broedt nog steeds op de creatie van de Ringen van Macht, waarmee hij van plan is om alle volkeren van Midden-Aarde te onderwerpen aan zijn kwaadaardig juk.

Nieuwe gezichten in de cast

Dit seizoen, dat voortborduurt op de epische grootsheid van het eerste, dompelt de personages onder in toenemende duisternis, benadrukt de kwetsbaarheid van hun allianties en de naderende rampspoed. Spanningen en vetes teisteren elfen, dwergen, orks, mensen en andere wezens, terwijl de krachten van het goede vechten om te behouden wat het meest kostbaar is: hun eenheid.

De serie speelt zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen in Tolkiens beroemde boeken af en kronikeert de heldhaftige legendes uit het Tweede Tijdperk van Midden-aarde. Nieuwe helden zullen hun opwachting maken in het tweede seizoen, waaronder Tom Bombadil, de Grote Adelaars, de Ents en de grafgeesten. Het grootste deel van de cast herneemt z'n rol voor het tweede seizoen behalve Joseph Mawle, alias Adar, die plaats zal maken voor Sam Hazeldine ('Peaky Blinders').

Rory Kinnear ('Penny Dreadful') kruipt in de huid van Tom Bombadil, terwijl Ciarán Hinds ('The Terror', 'Rome') de rol van een mysterieuze duistere tovenaar vertolkt. Ook naar de vertolkingen van Charlie Vickers (Sauron), Morfydd Clark (Galadriel), Robert Aramayo (Elrond) en Maxim Baldry (Isildur) wordt opnieuw reikhalzend uitgekeken.

Ben jij een fan van Tolkiens universum? Ontdek seizoen 2 van ‘Lord of the Rings: The Rings of Power’ vanaf donderdag 29 augustus op Prime Video. Ontdek hier hoe je kan streamen via je Android TV Box.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top