Bijna-doodervaringen, drama, Emmy’s en muziek op Pickx+ in september

Series |

In september zijn heel wat nieuwe programma’s te ontdekken op Pickx+: van een docureeks over bijna-doodervaringen over de uitreiking van de Emmy’s tot de grootste Vlaamse zomerhits. Een overzicht van het nieuwe kijkvoer dat je in september op Pickx+ kan ontdekken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Good Girls Club (seizoen 3)

De Portugese serie ‘The Good Girls Club’, ‘O Clube’ in het Portugees, duikt diep in het nachtleven van Lissabon, waar de rijken en machtigen decadent feesten en dingen doen die het daglicht niet mogen zien. De club uit de titel is een exclusieve nachtclub, een van de grootste van de stad, die niet alleen bekend staat om zijn uitstekende steak, maar ook om het tact, de dames wiens gezelschap duur is en het feit dat geheimen er goed bewaard worden. Het cliënteel bestaat politici, zakenmannen, artiesten en voetballers. Centraal in de serie staan drie personages: de buitenwipper, de eigenaar en een jong meisje dat in de club betrokken raakt.

Deze spannende en sensuele serie onderzoekt hoe in het nachtleven van Lissabon glamoureuze feestjes, seks en politiek met elkaar verweven raken. ‘The Good Girls Club’ werd al twaalf keer genomineerd op de Prémios Fantastic, de Portugese televisieprijzen.

Sensualiteit, politiek, business en glamour geblend tot één smakelijke cocktail: ‘The Good Girls Club’ is vanaf 11 september te zien op Pickx+ via je tv, in de Pickx app en op pickx.be?. Nog niet geabonneerd op Pickx+? Ontdek hier het volledige aanbod en hoe je toegang krijgt.

Tussen Leven en Dood

De docureeks ‘Tussen Leven en Dood’ geeft een stem aan mensen die de dood voorbij zagen flitsen. Voor zij die de dood in de ogen hebben gekeken, verandert alles. Kürt Rogiers zoekt overlevers op die door het oog van de naald gekropen zijn. Seconde voor seconde herbeleeft de kijker wat hen is overkomen. Hoe hebben ze het overleefd? Hoe heeft deze noodlottige gebeurtenis de rest van hun leven beïnvloed? En hoe kan een mens kracht putten uit zo’n nachtmerrie?

Van Marina die slachtoffer werd van een willekeurige zuuraanval in de Delhaize, tot Elke die uit een reuzenrad viel en Dries die tijdens zijn vakantie verdwaalde in een cycloon terechtkwam.

Zin in beklijvende verhalen die aan de ribben blijven kleven? Bekijk ‘Tussen Leven en Dood’, vanaf 14 september op Pickx+ via je tv, in de Pickx app en op pickx.be. Nog niet geabonneerd op Pickx+? Ontdek hier het volledige aanbod en hoe je toegang krijgt.

Emmy Awards

De prestigieuze Emmy Awards bekronen de beste tv-programma’s van het voorbije jaar en worden uitgereikt door drie organisaties: de Television Academy (primetime), de National Academy of Television Arts & Sciences (overdag, sport, nieuws, en documentaire) en de International Academy of Television Arts & Sciences (internationaal).

De Emmy’s behoren tot de vier belangrijkste jaarlijkse Amerikaanse entertainmentprijzen, naast de Grammy's (muziek), de Oscars (film) en de Tony's (theater). Ze zijn een symbool van erkenning van meer dan 24.000 leden van de Television Academy, die elk een stem uitbrengen voor de competitiecategorie in hun vakgebied.

De serie 'Shogun', een episch verhaal over machtsstrijd in het 17e-eeuwse feodale Japan, is de topfavoriet met 25 Emmy-nominaties. 'The Bear', over een chef-kok die naar Chicago terugkeert om de broodjeszaak over te nemen van zijn overleden broer, haalde 23 nominaties binnen. Andere grote kanshebbers zijn 'Only Murders in the Building' (21 nominaties), 'True Detective: Night Country' (19), 'The Crown' (18) en  'Saturday Night Live' (17).

Concurrenten in de categorie beste dramareeks voor 'Shogun' zijn het laatste seizoen van 'The Crown' over de Britse koninklijke familie, 'The Morning Show' en 'Mr & Mrs Smith'. ‘The Bear’ is genomineerd in de categorie beste comedyreeks, net als onder meer 'Hacks', 'Abbott Elementary' en 'Only Murders in the Building'. In de categorie miniseries maken onder meer ‘Fargo’, ‘True Detective’ en ‘Lessons in Chemistry’ kans op een award.

Welke programma’s slepen de prestigieuze onderscheidingen in de wacht? Volg de uitreiking van de Emmy’s op 15 september op Pickx+ via je tv, in de Pickx app en op pickx.be? Nog niet geabonneerd op Pickx+? Ontdek hier het volledige aanbod en hoe je toegang krijgt.

Vlaanderen Muziekland

De rondreizende muziekkaravaan van ‘Vlaanderen Muziekland’ is toe aan zijn laatste halte. Het slotakkoord is voor Diest op 30 augustus. Met Natalia, Christoff, Kate Ryan, Berre, Margriet Hermans, Garry Hagger en Paul Michiels eindigt het tweede seizoen van ‘Vlaanderen Muziekland’ op een hoge noot. Sandra Kim en Louise geven nog een laatste keer het beste van zichzelf op de afterparty.

We gaan van start om 19u met een warm-up show van Dimitri D’Anvers, omstreeks 20u30 is er de voor het publiek gratis televisieopname en vervolgens sluiten we af met een showcase.

Nog een laatste keer knallen met de strafste Vlaamse hits? Je kan deze aflevering bekijken op Pickx+ op woensdagavond 4 september omstreeks 21u. Daarna kan je de aflevering ook in herhaling bekijken op Pickx+ en de open zender Pickx LIve, voor iedereen beschikbaar op het Pickx platform op kanaal 11.

Heb je de vorige afleveringen gemist? Geen nood, op 11 september volgt een compilatieaflevering, die het strafste van de vorige afleveringen bundelt. Je kan deze aflevering bekijken op Pickx+ op woensdagavond 11 september omstreeks 21u.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top