Zomervakantie! Kom in de sfeer met deze films op Disney+

Films |

Of het nu is om je bezig te houden tijdens een lange reis of gewoon om te genieten van een moment van ontspanning als het weer het even niet toelaat; het is altijd goed om een paar films met een vakantietintje achter de hand te hebben.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Theater Camp

Tony Award-winnaars Molly Gordon en Ben Platt spelen respectievelijk Rebecca-Diane en Amos, twee hartsvriendinnen en toneelleraren op een failliet theaterkamp in upstate New York. De komst van Troy, een incompetente nerd aan het hoofd van het kamp, zet Rebecca-Diane, Amos en hun regisseur Glenn ertoe aan hun krachten te bundelen met het personeel en de studenten en een show op te zetten om hun geliefde theaterkamp te redden.

Bekijk ‘Theater Camp’ op Disney+.


Little Miss Sunshine

Deze maffe familieroadtrip die gevoelige snaren raakte over de hele wereld leerde ons de familie Hoover kennen, die bestaat uit atypische, bijzondere individuen die elk op hun manier sympathie opwekken. Wanneer de 7-jarige Olive wordt geselecteerd voor een schoonheidswedstrijd, gaat de hele familie mee op pad in een oud Volkswagenbusje. De roadtrip zit vol onverwachte en emotioneel geladen momenten. De tragikomedie vindt het perfecte evenwicht tussen humor, emotie, sentiment en verlossing, gekruid met de bijwijlen wereldvreemde hersenkronkels van de hoofdrolspelers.

Bekijk ‘Little Miss Sunshine’ op Disney+.


Luca

In een adembenemende badplaats aan de Italiaanse Rivièra beleeft Luca, een jongetje, een onvergetelijke zomer vol roomijs, pasta en talloze scootertochtjes. Luca deelt deze avonturen met zijn nieuwe beste vriend Alberto, maar de zorgeloze tijden slaan om na de onthulling van een angstvallig verborgen geheim: ze zijn beiden zeemonsters uit een andere wereld. De ouders van Luca, die met volle teugen van zijn nieuwe leven aan land geniet, kunnen hem nergens vinden, en dus besluiten ze naar het wateroppervlak te komen om hem te zoeken.

Bekijk ‘Luca’ op Disney+.


The Grand Budapest Hotel

In de jaren twintig van de vorige eeuw leidt Gustave als conciërge van het vorstelijke Grand Budapest Hotel een spannend leven. Niet alleen is hij op zoek naar de dief van een kostbaar schilderij, hij krijgt ook nog eens af te rekenen met een moordzaak en raakt betrokken bij een bittere erfenisstrijd. Gelukkig kan hij in deze woelige tijden terecht bij zijn rots in de branding: de jonge bediende Zero Moustafa.

‘The Grand Budapest Hotel’ is beschikbaar op Disney+.


Monte Carlo

Een jonge Amerikaanse wordt aangezien voor een rijke erfgename en brengt met haar twee beste vriendinnen een luxevakantie door in Monte Carlo. Maar de droom dreigt in een nachtmerrie om te slaan: de geduchte tante Alicia en Cordelia, die spoedig zal arriveren, hebben hun twijfels en zijn de waarheid op het spoor. Het wordt nog ingewikkelder als Emma’s vriendje opduikt en er gevoelens in het spel komen. Grace dreigt ontmaskerd te worden, maar en passant steken zij en haar vriendinnen een wijze levensles op, over de wereld én zichzelf...

‘Monte Carlo’ is beschikbaar op Disney+.


The Lizzie McGuire Movie

In deze verfilming van de ‘Lizzie McGuire’-serie reizen Lizzie en haar vrienden naar Italië als onderdeel van een schoolprogramma. Daar wordt Lizzie verward voor Isabella, een beroemde zangeres. Tijdens Isabella’s afwezigheid stemt Lizzie ermee in om haar te vervangen op een prijsuitreiking. Ze groeit uit tot een echte ster en geniet van haar nieuwe leven. Maar alles verandert wanneer de échte Isabella terugkeert...

‘The Lizzie McGuire Movie’ is beschikbaar op Disney+, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top