Play4 presenteert nieuwe afleveringen van 'Huizenjagers'

Films | Play4 komt vanaf maandag op de proppen met nieuwe afleveringen van het realityprogramma ‘Huizenjagers’. We kregen eerder al de eerste twintig afleveringen van het tiende seizoen te zien, de volgende lading begint in de Westhoek.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Huizenjagers’, het programma waarin professionele makelaars de ideale woning proberen te vinden voor zoekende kopers, moest even plaats maken voor het jongste seizoen van ‘Blind Gekocht’, ook een vastgoedprogramma, maar is maandag weer helemaal terug. De nieuwe afleveringen beginnen in de Westhoek, dus bereid je voor op groene weilanden en West-Vlaamse accenten.

We maken eerst kennis met dierenarts Valerie, die hulp krijgt van haar mama Marie-Christine. Valerie zoekt een huis met een bijgebouw waar ze haar dierenartsenpraktijk in kan huisvesten. Maar ze wil ook graag een polyvalente ruimte waar ze meditatiesessies kan houden. Bij meditatie hoort rust, en wie rust zegt, denkt aan veel licht en groen, dus de makelaars weten wat hen te doen staat.

In de tweede aflevering zien we Saar en Alex met hun twee kinderen die op zoek zijn naar een ideaal huis in een groene omgeving. Het liefst willen ze een afgesloten tuin voor de hondjes én willen ze een woning die tot in de puntjes is afgewerkt. Met kinderen op een bouwwerf wonen is namelijk niet evident. En als de makelaars echt pluspunten willen scoren, zorgen ze maar beter voor wat ruimte voor de pony en een vijvertje voor de eendjes, zodat echt iedereen zich er helemaal thuis kan voelen.

Bekijk ‘Huizenjagers’ elke weekdag om 21u15 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top