Win heerlijke romantiek – en luxe! – in La Butte aux Bois

Films |

Emmanuelle is terug van een halve eeuw weggeweest. Vijftig jaar nadat ze voor het eerst op het witte doek verscheen, schittert Emmanuelle – deze keer meesterlijk vertolkt door Noémie Merlant – in een gloednieuwe film. In een andere setting, maar met dezelfde passie en romantiek. Ben je zelf ook een romantische ziel? Blijf dan zeker lezen, want we verloten een luxueuze overnachting voor twee in La Butte aux Bois in het Limburgse Lanaken!

Door Pickx

Deel dit nieuws

In de soft-erotische film Emmanuelle volgen we een jonge vrouw op zoek naar een ultiem genot dat ze lang geleden verloor. Dat hoopt ze te herontdekken in wereldstad Hongkong, waar ze naartoe vliegt voor een zakenreis. Emmanuelle tuimelt er van de ene ontmoeting in de andere en verkent haar erotische fantasieën. Toch is er één iemand die haar volledig in zijn greep heeft: Kei. Wat maakt hem zo mysterieus? En waarom lijkt hij haar voortdurend te ontglippen? Je ontdekt het vanaf 25 september in de bioscoop!

Voel je de romantiek al in de lucht hangen? Dan hebben we goed nieuws, want je kan een luxueus uitje voor twee personen winnen! Wil je kans maken op een overnachting met ontbijt in La Butte aux Bois? Vul dan snel onderstaande vragen in en waag een gokje op de schiftingsvraag. Wie weet ontwaak jij binnenkort tussen de lakens van het vijfsterrenhotel in Lanaken. Veel succes!


Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top