Strijd der gastvrijheid barst weer los in nieuw seizoen van ‘Met Vier in Bed’

Series |

In ‘Met Vier in Bed’ beoordelen eigenaars van een pension hun collega’s. In welke bijzondere B&B’s belanden de kijkers deze keer? Ontdek het in een gloednieuw seizoen van ‘Met Vier in Bed’ bij VTM.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Overnachten in treinwagons, in een wellnesswalhalla of in voormalige varkensstallen. Genieten van een sterrenmenu, een biermimosa bij het ontbijt of huisgemaakte Italiaanse ijsjes. Garnalen pellen, paarden mennen met Willy Naessens of de velodroom onveilig maken met de fiets: stuk voor stuk  activiteiten waarmee de B&B-uitbaters uit ‘Met Vier in Bed’ indruk trachten te maken op hun gasten. Ze gooien al hun charmes in de strijd om elkaar te overtreffen.

Van de Vlaamse velden naar de Waalse heuvels, van pittoreske en charmante dorpjes naar populaire grootsteden. ‘Met Vier in Bed’ reist opnieuw het hele land door en brengt de zomer naar de huiskamers. Maar liefst 36 B&B-uitbaters maken de bedden op voor het vakkundig oog en de ongezouten mening van hun collega’s.

Wekelijks verblijven vier nieuwe duo’s een dag en een nacht in elkaars B&B. Na afloop geven ze punten én hun ongezouten mening over de kamer, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit en de gastvrijheid. Die vakkundige evaluatie vertalen ze in het welbekende puntensysteem: het uitdelen van bedjes. Welk duo steekt er met kop en schouders bovenuit? En vooral: welke B&B-uitbaters verzamelen de meeste bedjes en mogen de Met Vier in Bed-trofee aan de voordeur van hun B&B vereeuwigen?

Een gloednieuw seizoen van ‘Met Vier in Bed’, vanaf 1 juli van maandag tot donderdag om 20u35 bij VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top