Win een trip naar Chicago!

Series |

Het derde seizoen van The Bear belooft opnieuw een binge-waardige reeks te worden met nóg meer pittige persoonlijkheden, vurige wensen en goed afgekruide gesprekken. Je hebt gekozen voor 2 maanden Disney+ boven op je nieuwe Flex-abonnement dus binnenkort smul jij van The Bear op al je schermen. Maar er is meer! Je maakt ook kans om de stad van The Bear écht te ontdekken want Disney+ trakteert één duo op een onvergetelijke culinaire trip naar Chicago!

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Je leest het goed. Vanaf nu vind jij de nieuwste films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star op Disney+ dus dat is sowieso een win. Maar je kan ook deelnemen aan een exclusieve wedstrijd voor nieuwe Flex-klanten.
Doe mee en wie weet vlieg jij binnenkort naar Chicago, de thuisstad van The Beef maar ook een metropool die gonst van muziek en cultuur.

Wat moet je doen? Vul tussen 15 juli en 15 augustus de wedstrijd- en schiftingsvraag in. Jij kunt de gelukkige winnaar zijn die binnenkort op het vliegtuig stapt richting Amerika!

Niet gewonnen? Weest gerust, er zijn nog andere leuke prijzen te winnen!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top