Het derde seizoen van ‘The Bear’ wordt om van te smullen

Series | Na twee gelauwerde seizoenen serveren de makers van de culinaire dramaserie ‘The Bear’ een derde seizoen, vanaf 17 juli op Disney+.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ter herinnering: ‘The Bear’ volgt de (keuken)avonturen van de jonge, hyperambitieuze Carmen 'Carmy' Berzatto, gespeeld door de charismatische Jeremy Allen White, die een baan als chef-kok in een van de beste restaurants ter wereld heeft opgegeven om de broodjeszaak van zijn overleden broer over te nemen in Chicago en om te toveren in een culinair mekka. Een gewaagd avontuur vol valkuilen...

Sinds de lancering in 2022 is de serie van Christopher Storer een groot succes bij zowel publiek als critici. De reeks houdt het midden tussen komedie en drama en won eerder dit jaar drie Golden Globes (voor Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach en Ayo Edebiri) en tien Emmy's. De uitmuntende cast viel meerdere keren in de prijzen.

Sterrenmissie

Nadat Carmy en zijn team, routiniers van diverse pluimage, in het eerste seizoen het restaurant ternauwernood van de ondergang konden redden, wijdden ze al hun energie aan het omtoveren van de zaak tot een gastronomisch etablissement. Het tweede seizoen eindigde met de opening van het nieuwe restaurant, omgedoopt tot ‘The Bear’. Het was een bijzonder stressvolle en chaotische avond, die Carmy doorbracht in... een koelcel. De chef werd tot het uiterste gedreven, en dat gaf zijn relatie met Claire (Molly Gordon) een flinke knauw.

Het derde seizoen zal uitwijzen of de tortelduifjes erin slagen de brokken te lijmen. Maar belangrijker nog: de reeks neemt weer een diepe duik in de interne keuken van ‘The Bear’, waar Carmy en zijn equipe in een slopende race om een restaurantster blootgesteld worden aan de uitdagingen en druk van de moordende wereld van de haute cuisine, wat de onderlinge verhoudingen op de proef zal stellen...

Naast Jeremy Allen White als Carmy, kruipt Ayo Edebiri weer in de huid van het jonge kookwonder Sydney Adamu. Ze krijgen weer het gezelschap van de opvliegende Richard "Richie" Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach), veteraan Tina (Liza Colón-Zayas), Marcus (Lionel Boyce), Neil (Matty Matheson) en Natalie "Sugar" Berzatto (Abby Elliott). En net als in seizoen 2 wordt de cast aangevuld met een of meerdere gaststerren!

Bekijk seizoen 3 van ‘The Bear’ vanaf 17 juli op Disney+, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top