Internationale avonturen en rijke beroemdheden te streamen in september

Series | De streamingdiensten Netflix, Disney+ en Streamz komen naar goede gewoonte de komende maand op de proppen met niet te missen kijkvoer. We steken landsgrenzen en oceanen over, en leren de familiegeheimen van (fictieve) superrijken kennen. Een overzicht van onze kijktips in september.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Emily in Paris – seizoen 4 deel 2

Na een derde seizoen vol wendingen die veel vragen onbeantwoord lieten, pikten we in het vierde seizoen van ‘Emily in Paris’ de draad weer op. Emily (Lily Collins) wordt opnieuw met een aantal dilemma’s geconfronteerd. Het huwelijk van Camille en Gabriel is stukgelopen. Maakt dit de weg vrij voor Emily en Gabriel om eindelijk samen hun geluk in de liefde te beproeven? Moeilijk, want Camille is blijkbaar zwanger. En dan is er nog Alfie, op wie Emily al vanaf het begin een oogje heeft. Terwijl onze protagonist zich steeds meer thuis begint te voelen in haar nieuwe stad en haar carrière van de grond komt, moet ze ook oppassen om niet alles in één klap om zeep te helpen.

Het vierde seizoen van ‘Emily in Paris’ is opgedeeld in twee delen, het eerste verscheen vorige maand al op Netflix. In het tweede deel kan een tripje naar Rome misschien wel soelaas brengen.

Bekijk het tweede deel van seizoen 4 van ‘Emily in Paris’ vanaf 12 september op Netflix. Ontdek hier hoe Netflix deel uitmaakt van je Pickx tv-abonnement.

The Perfect Couple

Emmy- en Oscarwinnares Susanne Bier (‘The Night Manager’, ‘Haevnen’) maakte deze miniseries die gebaseerd is op een bestsellerroman van Elin Hildebrand. De serie volgt Amelia Sacks (Eve Hewson), die op het punt staat om te huwen met een van de rijkste arfgenamen op het Amerikaanse eiland Nantucket (de favoriete setting van Hildebrand). De moeder van de bruidegom is Greer Garrison Winbury (Nicole Kidman), een beroemde romanschrijfster die kosten noch moeite spaart om het ideale sprookjeshuwelijk op poten te zetten. Maar wanneer een lijkt op het strand opduikt, maken de romantiek en champagne plaats voor achterdocht. Waneer begraven familiegeheimen boven water komen, kan het onderzoek helemaal beginnen.

Bekijk ‘The Perfect Couple’ vanaf 5 september op Netflix. Ontdek hier hoe Netflix deel uitmaakt van je Pickx tv-abonnement.

Marvel’s Agatha All Along

Deze gloednieuwe miniserie van Marvel is een spin-off van de serie ‘WandaVision’. Deze keer ligt de focus op het personage Agatha Harkness (Kathryn Hahn). Ze is ontsnapt uit Westview, maar is al haar krachten kwijt. Ze krijgt hulp van een mysterieuze tiener, die in ruil vraagt of zij hem naar de legendarische Witches’ Road kan brengen – een reeks gevaarlijke uitdagingen die ook een grote beloning kunnen opleveren. Agatha verzamelt een groep ongewone bondgenoten rond zich en begint aan een reis om haar krachten terug te krijgen.

Bekijk ‘Agatha All Along’ vanaf 19 september op Disney+. Ontdek hier hoe Disney+ deel uitmaakt van je Pickx tv-abonnement.

Over De Oceaan – seizoen 3

Streamz pakt uit met het derde seizoen van de succesvolle realityserie ‘Over De Oceaan’. Opnieuw stappen zes bekende Vlamingen aan boord van een zeilschip met één opdracht: de Atlantische Oceaan oversteken. Het schip is deze keer gloednieuw, net zoals de kapitein: Sigrid. Zij is een echte zeenomade die in Nieuwpoort vertrok en solo rondtrekt op de Atlantische Oceaan en de Caraïbische Zee.

De bemanning bestaat dit seizoen uit Celine Van Ouytsel, Jeroom Snelders, Riadh Bahri, Clara Cleymans, Kat Kerkhofs en Steven Van Gucht. Het programma zal opnieuw testen uit welk hout ze gesneden zijn. Benieuwd welke persoonlijke verhalen naar boven komen en welke onverwachte vriendschappen gesmeed worden. Ook de vorige twee seizoenen zijn te bekijken op Streamz.

Bekijk het derde seizoen van ‘Over De Oceaan’ vanaf 30 september op Streamz! Ontdek hier hoe je jouw Streamz-account via Pickx activeert.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top