Win een luxeweekendje voor twee in Marlow

Series | Zin in een portie misdaad en mysterie? Zet je schrap voor de spannende reeks The Marlow Murder Club, een tv-bewerking van de gelijknamige succesboeken van de Britse auteur Robert Thorogood. Sta je te popelen om een rammelende misdaadzaak in het – meestal – vredige stadje Marlow te ontrafelen? Op 17 september om 21 uur presenteert BBC First de eerste aflevering. Mis dit zeker niet! Liever ter plekke speuren? Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op een weekend voor twee in Marlow-city.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nadat de gepensioneerde archeoloog Judith Potts tijdens haar avondzwemsessie opgeschrikt wordt door geweerschoten, is ze ervan overtuigd dat er een brute moord heeft plaatsgevonden. Omdat de politie haar niet meteen gelooft, schakelt ze de hulp in van Becks, de domineesvrouw, en van Suzie, een lokale hondenuitlater. Vastberaden bijt het speurtrio zich vast in de zaak. Al snel blijkt dat er een seriemoordenaar rondloopt in Marlow. Het wordt een bloedstollende race tegen de klok om de moordenaar te vatten, want de lichamen stapelen zich op.

Wil jij zelf ook eens gaan speuren in Marlow? Goed nieuws! We geven een weekendje weg in deze mooie Britse badstad. Deelnemen is heel eenvoudig. Beantwoord de vraag én schiftingsvraag en hou je vingers gekruist.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top